ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 17.03.2017)

Το Επιχειρησιακό Σωματείο Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα 17 Μαρτίου 2017 στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου για να την ενημερώσουν για τά προβλήματα των απλήρωτων εργαζομένων στο Σούπερ Μάρκετ Καρυπίδη.

Στις 10.30 π.μ. τά μέλη του Σωματείου έγιναν δεκτά από την κυρία Μαυρίδου όπου και συνομίλησαν για το φλέγον ζήτημα την πληρωμής των δεδουλευμένων τους από τα Σούπερ Μάρκετς Καρυπίδη ο οποίος εδώ και 16 μήνες κρατά απλήρωτους όλους τους εργαζόμενους.

Η πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων κυρία Χρυσούλα Ζαρκανέλα ανέπτυξε στην κυρία Μαυρίδου τον σκοπό της επίσκεψης τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κατανόησε το πρόβλημα αυτό και υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να το θέσει εγγράφως και στο Υπουργείο Εργασίας αναμένοντας την απάντησή τους.

Η κυρία Μαυρίδου τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, και μιλώντας –εκτός από Αντιπεριφερειάρχης- και ώς δικηγόρος, τόνισε ότι η οικονομική δυσκολία των οικογενειών –εφόσον δεν πληρώθηκαν τόσους μήνες τά δεδουλευμένα τους- είναι εύλογη και θα πρέπει να δοθεί μια λύση, διότι εάν κάποιος είναι μόνος πιθανόν να τραφεί και με σκέτο ψωμί, όταν όμως έχεις οικογένεια που περιμένει από ‘σένα τότε και να κλέψεις για την τροφή είναι πλέον κατανοητό.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, η πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων κυρία Χρυσούλα Ζαρκανέλα, μίλησε στην κάμερά μας για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από την επίσκεψη τους στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο