Στην Κεντρική Διοίκηση της ΕΣΥ βρέθηκε ο Δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28/01/2018)

 

Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε μεταξύ άλλων βρέθηκε η επικείμενη δίκη στο πενταμ. Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών όπου θα εκδικασθεί η ασκηθείσα από τον ίδιο Έφεση του ερήμην καταδικασθέντος Αρτ. Σώρρα και της συζύγου του Β. Ρουγκλίου σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε έτη, η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί και το ενδεχόμενο εξώδικου συμβιβασμού με τον πολιτικό ενάγοντα Φώτη Λεπίδα πρ. Δικηγόρο του ηγέτη της ΕΣΥ που μένει ακέφαλη καθώς ο ίδιος καταζητείται από τις αρχές μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο έγκριτος ποινικολόγος συνεχίζει την υπεράσπιση Αρτ. Σώρρα και διευκρίνισε ότι θα φέρει εις πέρας την εντολήν του και μάλιστα ανέλαβε την σύνταξη μηνυτήριας αναφοράς για λογαριασμό της ΕΣΥ για το Μακεδονικό ζήτημα και τούς χειρισμούς της Κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σ εξέλιξη.

Μένει να δούμε αν η πολύκροτη δίκη θα προσδιοριστεί συντομότερα από της δικάσιμο της 27.6.2018 όπως έχει γίνει γνωστό.

Αυτή η είδηση έρχεται να διαψεύσει προηγούμενη μάλλον ανυπόστατη ότι ο γνωστός Δικηγόρος λόγω διαφωνιών είχε απομακρυνθεί από την ΕΣΥ και επιβεβαιώνει ότι θα παρίσταται στην εφετειακή δίκη Πατρών που είναι κομβικής σημασίας για τον φυγόποινο Αρτέμη Σώρρα που παρεμβαίνει στις εξελίξεις με ηχητικά μηνύματα που δημοσιοποιεί τακτικά και απασχολούν συχνά τα ΜΜΕ.

Μάλιστα υπήρξε η πληροφορία ότι ο κ. Νουλέζας Βασίλης λόγω του ότι διαθέτει δύο πληρεξούσια των εντολέων του για το Εφετείο Πατρών είναι ο μοναδικός Δικηγόρος πού έχει με βάση τον ΚΠΔ το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσει στην κρίσιμη δίκην των Πατρών.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει από το νομικό επιτελείο κίνηση αιφνιδιασμού του μηνυτή, που στο παρελθόν δέν είχε αποδεχτεί ποσόν 100.000 ευρώ που του είχαν δοθεί σε τραπεζικές επιταγές, για την οποίαν υπόθεση μάλιστα υπήρξε δικαστική αντιδικία καθώς ο Δικηγόρος Φ. Λεπίδας είχε ζητήσει την δικαστική μεσεγγύηση αυτών των επιταγών με Αίτηση Ασφαλ. Μέτρων, αίτημα που απορρίφθηκε όμως.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Νουλέζας είχε εκφράσει τον Αύγουστο 2017 στην Ρόδο διαφορετική και αιτιολογημένη νομική άποψη για τις εξώδικες δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι με την επίδοση τους δέν επέρχεται απόσβεση η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΑΑΔΕ ή τις Τράπεζες και ότι διατηρεί δικαιολογημένα επιφύλαξη μη έχων ειδικές χρηματοοικονομικές γνώσεις, επιφύλαξη για τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς που είναι έργο της ΤτΕ να απαντήσει.

 

©www.Pieria.tv 2018

 


Μοιραστείτε το Άρθρο