ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(21 Μαρτίου 2016)

 

Στο παλιό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου αποφασίστηκε από την Ελληνική κυβέρνηση να εγκατασταθεί το νέο –και πιθανώς μόνιμο- Hot Spot για τους πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες.

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (6).

Οι εργασίες υποδοχής άρχισαν πυρετωδώς και σύντομα θα είναι σε θέση ο χώρος να φιλοξενήσει τον καθορισμένο αριθμό προσφύγων.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι, φοβισμένοι και οργισμένοι για την απόφαση αυτή τής κυβέρνησης που θέτει σε κίνδυνο –καθώς λένε- την ασφάλεια των κατοίκων και της περιοχής γενικότερα.

Κάτοικοι του χωριού Φωτεινά είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν σπίτια και περιουσίες και να εγκατασταθούν σε άλλη περιοχή μακριά από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (3).

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (4).

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (7).

Η κυβέρνηση και ειδικότερα ο Δήμος Κατερίνης, δεν έλαβαν υπ’ όψιν τους τον Ελληνικό λαό της περιοχής και απαξίωσαν την ασφάλειά τους. Το παράπονο και η οργή παραμένουν με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις.

Η κάμερά μας βρέθηκε στον νέο χώρο του Hot Spot όπου και με εκτενές ρεπορτάζ με την Εύη Μιχωλού σας μεταφέρουμε την επικρατούσα κατάσταση στον δέκτη σας.

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΟΡΙΣΤΙΚΑ- ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (5).

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2016

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο