ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο Β. ΝΟΥΛΕΖΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Βασίλης Νουλέζας, Δικηγόρος.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας έπειτα από την απόφαση του Βασίλη Κικίλια για διάθεση 18,5 εκατ. ευρώ στη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού προσφεύγει στον εισαγγελέα για να δικαιωθεί ο ελληνικός λαός.

Είναι απαράδεκτο τόσα χρήματα Ελλήνων πολιτών να τα προσφέρει για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση στα ΜΜΕ ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό για τα εμβόλια. Αν θέλουν να μας σώσουν να δώσουν τα λεφτά για να θωρακίσουν το εθνικό σύστημα υγείας! Να προσλάβουν προσωπικό, εξοπλισμό, φάρμακα, πρώτες ύλες, ασθενοφόρα, να φτιάξουν ΜΕΘ. Έτσι θα θέσουν τις βάσεις για ένα δυνατό σύστημα υγείας, ικανό να περιθάλψει τους Έλληνες.

  • Με το να τα δίνει στους τρομολάγνους των ΜΜΕ δεν βοηθάει τον λαό!
  • Κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι όλα αυτά είναι για το καλό μας.
  • Γιατί δεν δίνουν τα χρήματα στους άνεργους;
  • Γιατί δεν βοηθάνε τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα φασιστικά μέτρα της κυβέρνησης;
  • Όταν αυτοκτονεί ο κοσμάκης γιατί δεν έχει πλέον να φάει ή να πληρώσει τα χρέη του, πού είναι το κράτος;
  • Η πολιτεία μας αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και η κυβέρνηση το χαβά της!

Αποσυντίθεται ο κοινωνικός ιστός και οι υπουργοί νοιάζονται μόνο για το πώς θα μας κατευθύνουν να υπακούμε σε ότι λένε και να κάνουμε ότι ζητάνε!

Αίσχος!

Γιατί δεν δίνουν αυτά τα χρήματα για επιστημονική έρευνα; Η ιατρική και η φαρμακευτική γεννήθηκαν στην Ελλάδα και αν υπήρχε η ανάλογη κρατική στήριξη και υποδομή, θα είχαμε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο αντιμετώπισης της πανδημίας με φαρμακευτική αγωγή. Θα απασχολούνταν οι νέοι επιστήμονες και θα ωφελούσαν το κοινωνικό σύνολο.

Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας δηλώνει ότι θα ζητήσει, εγγράφως, την άμεση παρέμβαση του κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ώστε να διερευνηθεί χωρίς χρονοτριβή, το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ευθυνών και τέλεσης αδικήματος, με αυτήν την απόφαση, καθώς με βάση την κείμενη Νομοθεσία, έχει την δυνατότητα προβολής της διαφημιστικής καμπάνιας και της εθνικής εκστρατείας για τον εμβολιασμό στα ΜΜΕ, αδαπάνως δηλαδή, δωρεάν.

Να ελεγχθεί η νομιμότητα της απόφασης αυτής. Να διερευνηθεί αν τελέστηκε το αδίκημα του Άρθρου 390 παρ. 1, 2 του νέου Ποινικού Κώδικα (Ν4619/19) της απιστίας σε βάρος του ελληνικό δημοσίου. Αν, δηλαδή, προκλήθηκε ζημία που υπερβαίνει τις 120.000€, για την οποία πράξη επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα(10) ετών και χρηματική ποινή έως χίλιες ημερήσιες μονάδες.

Αν ήθελαν να μας σώσουν σίγουρα δεν θα πετούσαν τα λεφτά στα κανάλια. Θα έκαναν έργα!

Έλληνες, μείνετε ενωμένοι στους πονηρούς καιρούς που έρχονται και να ερευνάτε ότι κι αν πλασάρει η τηλεόραση και ειδικά ο κάθε… «εισαγγελάτος».

 

Βασίλης Νουλέζας

Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο