ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01/08/2018)

 

Περίπου στις 2:30 μ.μ. σήμερα 1η Αυγούστου 2018, στρατιωτικά οχήματα τού ΝΑΤΟ, διερχόμενα την Εθνική Οδό από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, «συνελήφθησαν» από τον φακό τής Pieria.tv λίγο πρίν τά τούνελ Κατερίνης, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Με σφραγισμένο κοντέινερ ώς φορτίο, με αριθμό 66, μας βάζει σε σκέψεις τί άραγε να μεταφέρουν τά οχήματα αυτά και ποιος είναι ο προορισμός τους. Πιθανότατα το στρατόπεδο Τυρνάβου όπου και φιλοξενεί τις Δυνάμεις καταστολής κατά των Ελλήνων που θα «τολμήσουν» να αντισταθούν ενάντια στην δυναστεία των ξένων δυνάμεων, όπως συνέβη και στο Πισοδέρι των Πρεσπών με το ξεπούλημα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, με τά ανθελληνικά ΜΑΤ αποτελούμενα από Σκοπιανούς, Τούρκους, Αλβανούς, Ρουμάνους και κάθε καρυδιάς καρύδι να βομβαρδίζουν τους διαδηλωτές με χημικά και δακρυγόνα, δίχως έλεος!

Απομένει λοιπόν να συνηθίσουμε τις διελεύσεις ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στους Ελληνικούς δρόμους, εφόσον οι κυβερνήτες μας θέλανε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση ομοφυλοφίλων, κτηνοβατών, ελεύθερου δημόσιου αυνανισμού, και άλλων εκτρωματικών καταστάσεων!

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο