ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ! ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΠΑΤΕ;;;

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19-06-2019)

 

Πώς να πιστέψουν τ’ αυτιά μου στο τηλεφώνημα που είχα σήμερα!

Αδειάζουν όλες τις δεξαμενές πετρελαίου από τά σχολεία τής Κατερίνης μού είπαν, και εκτός αυτού αφαιρούν εργαλεία και μηχανήματα από διάφορες υπηρεσίες τού Δήμου για να παραδώσουν στον νέο δήμαρχο «ερείπιο Δήμο».

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Ερωτώ ευθέως, είναι δυνατόν;

Φώτο διαδικτύου (ΑΡΧΕΙΟ)

Εάν όντως η νέα σχολική χρονιά θα βρεί τά σχολεία δίχως πετρέλαιο στους λέβητες και κάποια απαραίτητα εργαλεία να έχουν αφαιρεθεί, τότε απομένει στον νέο δήμαρχο να το δηλώσει ανοικτά και να γνωρίζουμε ώς δημότες και πολίτες τί στο καλό συμβαίνει στον Δήμο Κατερίνης.

Παρεμπιπτόντως, πληροφορήθηκα ότι ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης παραιτήθηκε από την θέση του εχθές εφόσον είναι επίσημα υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Πιερίας. Άσχετο; Ίσως και όχι…

Καταγράφω την καταγγελία με κάθε επιφύλαξη ωστόσο αφήνω το ερώτημα να αιωρείται και αν τυχόν φτάσει στ’ αυτιά των υπευθύνων ας απαντήσουν εάν όντως αδειάζουν τούς λέβητες πετρελαίου από όλα τά σχολεία τής πόλης, και αν ναι γιατί γίνεται κάτι τέτοιο και πού καταλήγει το πετρέλαιο αυτό;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31