ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (13-12-2016)

Το Γυμνάσιο Κορινού ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση που έλαβε από την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζουν στο όριο της φτώχειας.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επιδεικνύοντας ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων πνεύμα αλληλεγγύης και διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους μας συγκέντρωσαν σημαντικές ποσότητες από τρόφιμα, είδη βρεφικής φροντίδας, υγιεινής, προσωπικής φροντίδας, καθώς και είδη οικιακής χρήσης. Με ιδιαίτερη επιμέλεια των μαθητών και των καθηγητών τους  έγινε η συσκευασία των ειδών που συγκεντρώθηκαν και η προώθησή τους στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική αυτή δράση και ιδιαίτερα:

  • Την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κ. Φωτεινή Καρασερίδου για τη διάθεση αυτοκινήτου του δήμου, προκειμένου να μεταφερθούν τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας.
  • Τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Κυριάκο Καραβέργο για τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων στη Θεσσαλονίκη.
  • Το υποκατάστημα Κορινού του S/M Μασούτης για τη διάθεση υλικών συσκευασίας.

Θεωρούμε ότι η ζοφερή οικονομική πραγματικότητα που βιώνει η χώρα μας και η περιθωριοποίηση χιλιάδων συμπολιτών μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας επιβάλλει την κινητοποίηση όλων μας έτσι, ώστε ενωμένοι και με κοινωνική συνοχή να ξεπεράσουμε τη δυσμενή συγκυρία.  Πρωτοβουλίες όπως αυτή της μικρής εκπαιδευτικής μας κοινότητας, είναι βέβαιο ότι θα επιτρέψουν να ξανανθίσει το Χαμόγελο στα χείλη όλων των παιδιών που χρειάζονται τη βοήθειά μας!

 

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο