ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(12-09-2019)

 

Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σήμερα περίπου στις 11 το πρωΐ 12 Σεπτεμβρίου 2019 στην διασταύρωση των οδών Αγίας Παρασκευής και Βασιλείου Β’ στην Κατερίνη.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες (του συνεργάτη μου Θωμά Κ.) υπάρχουν υλικές μόνον ζημιές δίχως ευτυχώς κάποιον τραυματισμό, όπως με ενημέρωσε και η Τροχαία Κατερίνης σε επικοινωνία μας, ενώ με όχημα τής Οδικής Βοήθειας τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν και ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειώσω ότι, ασθενοφόρο παρέλαβε την οδηγό τού ενός οχήματος, μάλλον για προληπτικούς λόγους, ενώ όχημα τής Πυροσβεστικής δέν πήγε στο σημείο και το πριονίδι για τα λάδια στον δρόμο, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το έριξε ιδιώτης, ο συνεργάτης μου Θωμάς.

Υπενθυμίζω ότι, στο εν λόγω σημείο και περισσότερο στην οδό Αγίας Παρασκευής, σημειώνονται συχνά συγκρούσεις οχημάτων και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το σημείο από τους οδηγούς.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο