ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ (αριστερά) ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑ (δεξιά).

Θερμά συγχαρητήρια στο δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Νίκο Κατανά, που με απόφαση  του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ορίστηκε Διοικητής της υφιστάμενης Δομής Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας Κάτω Μηλιάς. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την εύρυθμη λειτουργία της.   

Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην ανάκτηση του διοικητικού ελέγχου των δομών από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς  έως σήμερα, η διοίκηση των δομών ασκούνταν από διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

 

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

************************

(Σημ. Pieria.tv: Ο Νίκος Κατανάς υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» του Σάββα Χιονίδη. Παραιτήθηκε και αποχώρησε από την παράταξη Χιονίδη ενώ για τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές προσχώρησε στην Παράταξη «Εκκίνηση», τού Κώστα Κουκοδήμου. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης και τώρα με απόφαση τού υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη (Παναγιώτη) Μηταράκη (που είναι προσωπικός φίλου τού Κώστα Κουκοδήμου) τοποθετείται ο Νίκος Κατανάς ώς ο νέος διοικητής τής Δομής «προσφύγων-μεταναστών-λαθρομεταναστών» Κάτω Μηλιάς.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ (που πρέπει να έχει και ο κύριος Κατανάς): Για την πλήρωση της θέσης του Διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης πρέπει να υπάρχει Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, με ικανότητα και εμπειρία στη διοίκηση ή/και εξειδίκευση στο πεδίο των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Ο μισθός του διοικητή ανέρχεται έως και στις  3.000 ευρώ μηνιαίως).

Έτσι για την… Ιστορία. 


Μοιραστείτε το Άρθρο