ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Στις 2 Ιουνίου, οι Κατερινιώτες έδωσαν καθαρή εντολή για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Επέλεξαν νέα πρόσωπα και πρακτικές διοίκησης. Στήριξαν το δρόμο της γόνιμης συνεργασίας στο ανανεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Συγχαίρω τον Κώστα Κουκοδήμο για την εκλογή του ως Δήμαρχος Κατερίνης. Εύχομαι καλή θητεία, δύναμη και σοφία στο έργο του.

Συγχαίρω, επίσης, τους κ.κ. Χιονίδη, Λιακόπουλο, Παπαδόπουλο και Τσουπέη για τη συμμετοχή σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η πρόοδος του τόπου μας αποτελεί κοινή συνιστώσα όλων μας.

Συγχαίρω όλους τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και εύχομαι να έχουμε αγαστή συνεργασία και ομοψυχία. Άλλωστε το πνεύμα του «Κλεισθένη» οδηγεί τα δημοτικά συμβούλια σε μια νέα τάξη πραγμάτων επιτάσσοντας τη συνεργασία και τις συνέργειες. Εμείς καλούμαστε να οδηγήσουμε την Κατερίνη μας σε μία νέα εποχή και όλοι μαζί να εργαστούμε για τον Δήμο που αξίζουμε.

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, εκλεγμένους και μη, για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν σε μια ομολογουμένως ιστορική εκλογική αναμέτρηση. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι κάνουμε τις θέσεις και όχι το αντίθετο γι αυτό και πάντα θα υπάρχει τρόπος και χώρος για όσους το επιθυμούν να εργαστούν για την Κατερίνη μας.

Ειδικότερα, θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ το κάθε μέλος της ομάδας μας, «Ανανέωση Τώρα» για την αξιοπρεπή συμμετοχή και τον έντιμο αγώνα τους. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα εκπροσωπούν, γιατί είναι πολύτιμοι φίλοι και συνοδοιπόροι.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου Δέσποινα, τα παιδιά μου Δημήτρη, Κώστα – Μαρία και Κωνσταντίνα και την αδερφή μου Αναστασία για τον αγώνα και τη στήριξή τους.

Συνεχίζουμε μαζί για την Ανανέωση Τώρα, για τον Δήμο Κατερίνης που μας αξίζει! 

Γιώργος Δ. Νταντάμης

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»


Μοιραστείτε το Άρθρο