Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης, 06.06.2018

 

«Μακεδονία Γη Ελληνική»

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(07/06/2018)

 

Ο κόσμος τής Πιερίας και όχι μόνο έδωσε το παρών στην Πλατεία Δημαρχείου τής Κατερίνης για να διαδηλώσει κατά τής κυβερνητικής απόφασης να ξεπουλήσει το όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Διάφοροι ομιλητές που πήραν τον λόγο, έδειξαν να εκμεταλλεύονται την συγκυρία και επιδόθηκαν σε πλατειασμούς και προεκλογικές τακτικές με τις ομιλίες τους. Πέραν τούτου όμως, έδωσαν το μήνυμα για την Μακεδονία μας όπου βρήκε σύμφωνους τούς παρευρισκόμενους.

Εντύπωση έκανε η απουσία των βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Μπέττυς Σκούφα, Αστέριου Καστόρη και Χάρη Τζαμακλή, όπου κρατούν την κυβερνητική γραμμή για το ξεπούλημα τής Μακεδονίας.

Στο βήμα ανέβηκαν, ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης Όθωνας Ιακωβίδης,  η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κυρία Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και τέλος ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος, ενώ παραβρέθηκαν και οι δήμαρχοι Πύδνας Κολινδρού και Δήμου Δίου Ολύμπου.

Ο Μητροπολίτης στην ομιλία του προσπάθησε να εκθειάσει την κυβέρνηση αλλά εισέπραξε από το πλήθος, με στεντορεία τη φωνή, αποδοκιμασία και δυσανασχέτηση εφόσον ο λαός θεωρεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώς προδοτική που θέλει να ξεπουλήσει το Όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Δείτε την εκδήλωση στο παραπάνω βίντεο ενώ ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η ομιλήτρια μιλούσε σχεδόν 30 λεπτά κουράζοντας τον κόσμο και ανάγκασε τον αντιδήμαρχο να της ζητήσει να τελειώσει. Έτσι και έγινε.

 

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930