Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης, 06.06.2018

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«Μακεδονία Γη Ελληνική»

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(07/06/2018)

 

Ο κόσμος τής Πιερίας και όχι μόνο έδωσε το παρών στην Πλατεία Δημαρχείου τής Κατερίνης για να διαδηλώσει κατά τής κυβερνητικής απόφασης να ξεπουλήσει το όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Διάφοροι ομιλητές που πήραν τον λόγο, έδειξαν να εκμεταλλεύονται την συγκυρία και επιδόθηκαν σε πλατειασμούς και προεκλογικές τακτικές με τις ομιλίες τους. Πέραν τούτου όμως, έδωσαν το μήνυμα για την Μακεδονία μας όπου βρήκε σύμφωνους τούς παρευρισκόμενους.

Εντύπωση έκανε η απουσία των βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Μπέττυς Σκούφα, Αστέριου Καστόρη και Χάρη Τζαμακλή, όπου κρατούν την κυβερνητική γραμμή για το ξεπούλημα τής Μακεδονίας.

Στο βήμα ανέβηκαν, ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης Όθωνας Ιακωβίδης,  η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κυρία Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και τέλος ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος, ενώ παραβρέθηκαν και οι δήμαρχοι Πύδνας Κολινδρού και Δήμου Δίου Ολύμπου.

Ο Μητροπολίτης στην ομιλία του προσπάθησε να εκθειάσει την κυβέρνηση αλλά εισέπραξε από το πλήθος, με στεντορεία τη φωνή, αποδοκιμασία και δυσανασχέτηση εφόσον ο λαός θεωρεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώς προδοτική που θέλει να ξεπουλήσει το Όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Δείτε την εκδήλωση στο παραπάνω βίντεο ενώ ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η ομιλήτρια μιλούσε σχεδόν 30 λεπτά κουράζοντας τον κόσμο και ανάγκασε τον αντιδήμαρχο να της ζητήσει να τελειώσει. Έτσι και έγινε.

 

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018-2022
Μοιραστείτε το Άρθρο