ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (02-02-2019)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(02/02/2019)

 

Η Κατερίνη είναι από τις πρωτοπόρες και σταθερές πόλεις τής Ελλάδας που διατηρεί το όνομα τής Μακεδονίας και αγωνίζεται κατά τής κατάπτυστης και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών που παραδίδει αμαχητί την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και κατ’ επέκτασιν στις ξένες δυνάμεις που λυμαίνονται τον πλούτο τής Ελλάδας με σκοπό τον διαμελισμό της.

Με τους νέους τής πόλης να πρωταγωνιστούν στον αγώνα υπέρ τής Μακεδονίας, οι δρόμοι τής πόλης ταρακουνιούνται συχνά με τα συλλαλητήρια και την δυναμική παρουσία των νέων με συνθήματα κατά των 153 βουλευτών (και όχι μόνο) που ψήφισαν κατά τής Μακεδονίας.

Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στο προγραμματισμένο νέο συλλαλητήριο, η Πλατεία Ελευθερίας γέμισε και πάλι με κόσμο φωνάζοντας συνθήματα και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο τής Ελευθερίας καθώς και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, αδιαφορώντας για την απαράδεκτη, ανθελληνική και κατάπτυστη απαγόρευση που συμπεριελήφθη στην εξίσου κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι Κατερινιώτες δεν φοβούνται τον φόβο των κυβερνώντων και συνεχίζουν και σήμερα, καθώς και με νέα ιστορικά ραντεβού για την Μακεδονία μας που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η κάμερα τής Pieria.tv βρέθηκε πιστή και σήμερα στον αγώνα των νέων και ακολούθησε την πορεία τους μεταφέροντας την εικόνα σε όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν ή συνειδητά αδιαφόρησαν.

Η εικόνα λοιπόν μιλάει από μόνη της και λέει όσα δεν θα ήθελαν οι 153 ξεπουλητές τής Μακεδονίας -και κατ’ επέκτασιν τής Ελληνικής Ιστορίας- να ακούσουν και να δούνε. Θα τους στοιχειώνει όμως κάθε φωνή Ελληνική.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο