ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2017)

Φώτο διαδικτύου

Με καλυμμένα τά πρόσωπά τους δύο άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε 57χρονο έξω από τραπεζικό υποκατάστημα στο Αιγίνιο Πιερίας.

Εχθές 27/11 το μεσημέρι, με την χρήση σωματικής βίας κατάφεραν οι δράστες να αποσπάσουν από το θύμα τους το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ πηγαίνοντας να τα καταθέσει στην τράπεζα. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα ενώ για τον εντοπισμό τους και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Για καταδικαστική απόφαση συνελήφθη χθες 27/11 το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 61χρονος άνδρας που διέφευγε διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της απάτης και παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση 3 ετών, 25 μηνών και 17 ημερών αντίστοιχα.

Άλλη μια σύλληψη είχαμε και πάλι εχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ενός 50χρονου σε περιοχή της Πιερίας, διότι μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 38 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

 

©Pieria.tv 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο