ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 39 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 8 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από οχήματα που στάθμευαν προσωρινά σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στην Πιερία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποιήθηκε 37χρονος έγκλειστος καταστήματος κράτησης

Αφαίρεσε από σταθμευμένα οχήματα χρηματικά ποσά, τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες και άλλα αντικείμενα

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 5 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από οχήματα σε περιοχή της Πιερίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος ημεδαπός, έγκλειστος καταστήματος κράτησης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 37χρονος το διάστημα από 30-09-2017 έως και 13-11-2017, διέπραξε 5 διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα που στάθμευαν προσωρινά σε σταθμό εξυπηρέτησης οδηγών στην Πιερία, αφαιρώντας συνολικό χρηματικό ποσό 1.060 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, τσάντες με προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και άλλα αντικείμενα.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Στοχευμένες δράσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για την καταπολέμηση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων

Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους 3 καταστημάτων στην Πιερία συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 11 άτομα

Κατασχέθηκαν μάρκες πονταρίσματος, τράπουλες, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικός υπολογιστής

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την καταπολέμηση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκαν χθες (22-12-2017) αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πιερία.

Κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 11 άτομα και ειδικότερα:

  • Στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με προσωρινά υπεύθυνο 39χρονο ημεδαπό, διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο παίγνιο «TEXAS POKER», με τη συμμετοχή του 39χρονου και ακόμη 6 ημεδαπών θαμώνων του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 410 μάρκες πονταρίσματος διάφορων χρωμάτων, τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 510,50 ευρώ.

  • Στη δεύτερη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο παίγνιο «TEXAS POKER», στο οποίο συμμετείχαν ο 59χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ακόμη 2 ημεδαποί θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 273 μάρκες πονταρίσματος διάφορων χρωμάτων, τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των 323 ευρώ.

  • Στην τρίτη περίπτωση, σε έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο μετατρέποντας τις οθόνες υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε.

Στις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, συμπεριλαμβάνονται και οι ημεδαποί ιδιοκτήτες των τριών καταστημάτων, που απουσίαζαν κατά τους ελέγχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.


Μοιραστείτε το Άρθρο