ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

“Ηθικό χρέος όλων όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από οποιαδήποτε θέση, είναι να αναγνωρίζουν και να τιμούν τους συνοδοιπόρους τους στην καθημερινή, απαιτητική και επίμοχθη προσπάθεια για προσφορά στην τοπική κοινωνία”.

“Αυτό το χρέος συναισθάνομαι και προσωπικά, απέναντι στο πρόσωπο του πρόωρα εκλιπόντος Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου, τέως Γενικού Γραμματέα, επί σειρά ετών, του Δήμου Κατερίνης”.

“Εύχομαι ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να στείλει την εξ ύψους παρηγορία του στην οικογένεια και στους οικείους του”.

 

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

 

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

“Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασής του, σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός  του θανάτου του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα: «Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια του Δήμου μας στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη στην οικογένειά του».

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Θεοφάνης Τερζόπουλος

 


Μοιραστείτε το Άρθρο