Συνάντηση του Διοικητή του Γ. Νοσ. Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη με τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Κατερίνης κ. Κων/νο Σαρηγιαννίδη

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Κατερίνης κ. Κων/νο Σαρηγιανίδη είχε ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο βαθμίδων της Υγείας.

Ο κ. Μυστρίδης

Ο κ. Μυστρίδης συζήτησε με τον κ. Σαρηγιαννίδη και τον ιατρό κ. Κουκοδήμο ο οποίος παραβρέθηκε στην συνάντηση όπως επίσης και η προϊσταμένη του Κ.Υ., τους τομείς συνεργασίας που υπάρχουν αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε  στη βοήθεια που δίνεται με την παροχή υλικών, – υγειονομικού υλικού, αντιδραστηρίων και γραφικής ύλης – προς τα Κέντρα Υγείας αλλά και στις άλλες υπηρεσίες υγείας του νομού.

Ο κ. Σαρηγιαννίδης

Από την πλευρά του ο κ. Σαρηγιαννίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Οργανισμού αλλά και στην ανάγκη εφοδιασμού ενός νέου ακτινολογικού μηχανήματος καθώς το υπάρχον δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις ανάγκες λόγω παλαιότητας.

Επιπλέον όπως ανέφερε σημαντικό έργο παράγεται στο ιατρείο του Κ.Υ. όπου αντιμετωπίζονται έκτακτα περιστατικά, και πολλοί συμπολίτες μας λαμβάνουν φροντίδα που αφορά ελαφρά περιστατικά, βοηθώντας έτσι στην διευκόλυνση τους, και στην περεταίρω αποσυμφόρηση του Γ.Ν. Κατερίνης.

 

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης


Μοιραστείτε το Άρθρο