Συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη ο Δικηγόρος Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(05/02/2018)

 

Φώτο: “zougla.gr”

Νέα, γνωστή στο πανελλήνιο, υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος συντοπίτης μας Βασίλης Νουλέζας. Του ζητήθηκε η υπεράσπιση τού Μανώλη Σοροπίδη, φερόμενου ώς δολοφόνου τής νεαρής εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ο κύριος Νουλέζας μάς δήλωσε τά εξής:

«Δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας ο εντολέας μου. Υπερασπίζομαι πρωτίστως την αλήθεια».

Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος

«Στην στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη αναμίχθηκαν περισσότερα του ενός ατόμου. Αυτή η εκδοχή ενισχύεται από τα ευρήματα DNA και άλλα στοιχεία, αλλά και από την εξομολόγηση οικείων προσώπων της, ότι φοβόνταν διότι στην υπηρεσία της ασκούσε φορολογικούς ελέγχους».

«Δεν είχε την σωματική δύναμη ο Σοροπίδης να σκοτώσει μόνος του την Δώρα Ζέμπερη, αυτό είναι δεδομένο λόγω και της χρήσης ναρκωτικών και της σωματικής διάπλασης τους. Θα υποβάλλουμε Υπόμνημα στον Ανακριτή Αθηνών μεθαύριο, θα συμβάλλουμε στην αποκάλυψη του ηθικού αυτουργού αλλά και του φυσικού που αφαίρεσε την ζωή της διότι ο εντολέας μου μετά την διαπάλη έσπευσε να διαφύγει».

«Η πραγματογνωμοσύνη αλλά και η αναπαράσταση θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση αυτή. Με απόλυτο σεβασμό στην μνήμη της άτυχης κοπέλας θα ασκήσω τα υπερασπιστικά καθήκοντα μου. Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Αντιλαμβάνομαι τήν οδύνη αλλά και την οργή τους. Μήν προεξοφλεί όμως η πολιτική αγωγή μεσούσης της ανάκρισης τίποτα. Θα αποδειχθεί ποιός τελικά σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τέλεσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας».

«Η δικογραφία έχει πολλά κενά που συνηγορούν υπέρ τής άποψης ότι μετείχαν στο έγκλημα δύο ή τρείς άνθρωποι. Ο Σοροπίδης είναι χρόνιος τοξικοεξαρτημένος που έκλεψε μια τσάντα, πούλησε το κινητό τηλέφωνο και πήρε την δόση του».

 

www.Pieria.tv

©2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο