Βαγγέλης Κήπου: «Συνεχίζω ως Πρόεδρος μέχρι τέλους τής θητείας μου»

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(06/01/2018)

 

Συνεδρίαση Τ. Σ. Καλλιθέας (05-01-2018)

Πρόσκληση απηύθυνε στους κατοίκους και δημότες τής Καλλιθέας ο εκλεγμένος πρόεδρος Ευάγγελος Κήπου για «Συνεδρίαση τού Τοπικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ.», με θέμα τα πρόσφατα γεγονότα που ταλαιπωρούν την Κοινότητα, και με επίκεντρο την επιστολή τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, όπου και τον αποκαλεί ώς Πρόεδρο τής Κοινότητας Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα: Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε απάντησή της στο εξώδικο που τής έστειλε ο κύριος Κήπου, αποκαλεί τον Ευάγγελο Κήπου ώς ΠΡΟΕΔΡΟ Συμβουλίου Δ.Κ. Καλλιθέας, πράγμα που σημαίνει πως αναγνωρίζει πρόεδρο τον κ. Κήπου. Την απάντηση αυτή η Αποκεντρωμένη την στέλνει προς τον κ. Σάββα Χιονίδη, δήμαρχο Κατερίνης και την Κοινοποιεί στον κ. Κήπου και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Η Ανακοίνωση – Πρόσκληση τού προέδρου Ευάγγελου Κήπου για την συνεδρίαση, έχει ώς εξής:

«Γνωστοποιώ σε όλους τούς κατοίκους και δημότες τής Καλλιθέας, ότι το γραφείο τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το γραφείο έκλεισε και ότι καθαιρέθηκα από το αξίωμα τού Προέδρου τής Δημοτικής Κοινότητας.

Σας δηλώνω ότι εκτελώ τα καθήκοντα μου ώς Πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, με την εντολή που εσείς μου δώσατε, με περίπου 800 ψήφους.

Συνεχίζω να εκτελώ τα καθήκοντα μέχρι το τέλος τής θητείας μου, και σας καλώ στις 05-01-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στο Κοινοτικό κατάστημα Καλλιθέας, στην συνεδρίαση τού Τοπικού Συμβουλίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, μετά το υπ’ αριθμ. 14782/28-12-2017 έγγραφο τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ν. Πιερίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΗΠΟΥ

Παρακολουθείστε στο παραπάνω βίντεο την διαδικασία τού συνεδρίου και όλα όσα ειπώθηκαν σε αυτό, αποκλειστικά από την διαδικτυακή www.Pieria.tv

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο