Συνελήφθησαν 2 άτομα για μαστροπεία στην Πιερία

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 17/09/2017)

 

Σε “οίκο ανοχής” μετέτρεψε το κατάστημα της στην Πιερία μιά 56χρονη υπήκοος Βοσνίας–Ερζεγοβίνης όπου με συνεργάτες της (άνδρες 59 και 57 ετών) εξωθούσαν έναντι χρηματικής αμοιβής στην πορνεία μιά 35χρονη Νιγηριανή.

Εικόνα διαδικτύου

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο εν λόγω κατάστημα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ο 57χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα, προήγαγαν στην πορνεία την 35χρονη υπήκοο Νιγηρίας, έναντι χρηματικού ποσού.

Το “αμαρτωλό” κατάστημα βρίσκεται στον Καταχά Πιερίας όπως με ενημέρωσαν από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες χθες το βράδυ, 16 Σεπτεμβρίου, με την κατηγορία τής μαστροπείας ενώ αναζητείται η 56χρονη ιδιοκτήτρια για να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου κάτι που δέν κατέστη εφικτό έως αυτή την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές.

Στην 35χρονη Νιγηριανή σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για “παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων”.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο