ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ…!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16/06/2018)

 

Στα Νότια Προάστια τής Αττικής και συγκεκριμένα στον Άλιμο συνελήφθη τελικά από την Υπηρεσία της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας.

Ο επικεφαλής τής «Ελλήνων Συνέλευσης» είχε καταδικαστεί ερήμην του σε 8 χρόνια φυλάκισης και αναζητούνταν από τον Μάρτιο του 2017.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο Σώρρας διέμενε σε διαμέρισμα στον Άλιμο Αττικής αλλά αποφασίστηκε η σύλληψη του σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου, εν όψη τού… αυριανού συλλαλητηρίου στις Πρέσπες.

Εύλογο είναι το ερώτημα, γιατί συνέλαβαν σήμερα τον Σώρρα; Τα κανάλια θα ασχολούνται διαρκώς με την σύλληψη Σώρρα ή μήπως με τις Πρέσπες που θα «βουλιάξουν» από τον Ελληνισμό για την Ελληνικότητα τής Μακεδονίας και κατά τής υπογραφής των δύο πρωθυπουργών, Ελλάδος και Σκοπίων;

Ο Αρτέμης Σώρρας, όσο δυναμικός και «φωνακλάς» καθώς και «τσαμπουκάς» παρουσιάζονταν στις ομιλίες του και στις συνάξεις τού κινήματος του, απεδείχθη δειλός στο να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη και τριγυρνούσε μεταμφιεσμένος με μακριά μαλλιά και γενειάδα και άλλοτε ώς παπάς με ράσα.

Ο Σώρρας κατά την σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση και μεταφέρθηκε στα κεντρικά τής Ασφάλειας Αττικής και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο