Συνεχίζεται η συστηματική διαγράμμιση διαβάσεων.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο Τύπου

20-04-2016

Δήμος Κατερίνης: Συνεχίζεται η συστηματική διαγράμμιση διαβάσεων και ο χρωματισμός κρασπέδων επί των διασταυρώσεων.
Συνεχίζεται η συστηματική διαγράμμιση διαβάσεων-ΠΑΡΑΛΙΑ 2

Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια των πεζών.

Συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των διαβάσεων και οδών του δήμου Κατερίνης, εκτελούνται καθημερινά, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών, υπό την επίβλεψη του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου  Κώστα Τσιουκάνη.

Συνεχίζεται η συστηματική διαγράμμιση διαβάσεων-ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι παρεμβάσεις, επικεντρώνονται στο βάψιμο των  διαβάσεων των πεζών και τον χρωματισμό των κρασπέδων επί των διασταυρώσεων, ώστε να είναι εμφανείς στους διερχόμενους οδηγούς και στους πολίτες. Σχετικές εργασίες ολοκληρώθηκαν στην Παραλία, ενώ είναι σε εξέλιξη στον οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής, στο σύνολο των δρόμων της πόλης, που εμφανίζουν αυξημένη κίνηση και στις τοπικές κοινότητες.

Όπως τονίζει ο κος Τσιουκάνης;«Οι διαγραμμίσεις, οι οποίες αποτελούν για μας πρώτη προτεραιότητα, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ασφάλεια των πεζών, με την σωστή καθοδήγηση των οδηγών μέσα από τη διευθέτηση της κυκλοφορίας».
Συνεχίζεται η συστηματική διαγράμμιση διαβάσεων-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχαν προηγηθεί διαγραμμίσεις διαβάσεων των μαθητών στις εισόδους των σχολικών συγκροτημάτων και στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια, ενώ όπως προαναφέρθηκε  οι εργασίες αποκατάστασης (χρωματισμός-διαγραμμίσεις), συνεχίζονται όπου κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο.

***************************

Επισήμανση: Χαίρομαι για την αναβάθμιση αυτή στην διαγράμμιση διαβάσεων. Πρώτον, θα πρέπει οι οδηγοί να μάθουν κανόνες καλής συμπεριφοράς του Κ.Ο.Κ. και να δίνουν τους πεζούς προτεραιότητα, και δεύτερον, μάλλον πεταμένα χρήματα κύριε Δήμαρχε, διότι στο τέλος έχουμε “μιά από τά ίδια”, δηλαδή μέσα σε 10 ημέρες καταλήγουμε στόν ίδιο παρανομαστή.

Εξηγούμαι: Δέν γνωρίζω τί είδους μπογιά χρησιμοποιήσατε αλλά δέν είναι η σωστή που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Σχεδόν 10 ημέρες περάσανε και η διαγράμμιση σχεδόν δέν φαίνεται. Σβήνει κύριε Δήμαρχε, σβήνει και σε λίγο πάλι δέν θα βλέπει ο πεζός από πού να διασχίσει τον δρόμο. Δίνουμε άλλες 10 ημέρες για να έχουμε πάλι “μιά από τά ίδια”.

Είναι ή δέν είναι πεταμένα χρήματα; Δέν ξέρω τί πληρώσατε στα συνεργεία, όμως καλό είναι να το γνωρίζουν οι δημότες διότι τά δικά τους χρήματα ξοδεύετε κύριε Χιονίδη.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο