ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ FΑCΕΒΟΟΚ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ. ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (13-01-2020)

 

Σε απαράδεκτο ατόπημα έπεσε και εξακολουθεί να πέφτει το FACEBOOK κατεβάζοντας όσες αναρτήσεις θεωρεί -εσφαλμένα καθώς αποδεικνύεται- ότι παραβιάζουν τους όρους και την πολιτική του.

Μετά από τις δικές μου δύο αναρτήσεις που αδικαιολόγητα και παρανόμως κατέβασε το FACEBOOK (δείτε ΕΔΩ), όπου και έγιναν οι ενστάσεις μου αναμένοντας την απάντηση τους, δηλαδή το γνωστό «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», έχουμε και άλλη μια -από τις χιλιάδες- περίπτωση λογοκρισίας και φίμωσης. Αυτή τού γνωστού ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, όπου και κατέβασαν ανάρτηση του που πληροφορούσε το κοινό για τις νομικές του κινήσεις σε υπόθεση που αφορά συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτό που παρατηρώ στο κείμενο, είναι ότι αναγράφεται η λέξη «μουσουλμάνος» και κατά συνέπεια, δίχως το F A C E B O O K να ελέγξει το γενικό κείμενο, διαγράφει κάθε ανάρτηση για να μην κακοκαρδίσει τους μουσουλμάνους, όπως έδειξε έως τώρα ότι κάνει. Μια στοχευμένη δηλαδή στάση του απέναντι στους χρήστες να μην γίνεται καμιά αναφορά σε μουσουλμάνους, προωθώντας το σατανικό σχέδιο τής Ισλαμοποίησης τής Ευρώπης και τής Ελλάδος κατ’ επέκτασιν.

Ο κύριος Νουλέζας με πληροφόρησε ότι διερευνάει το θέμα νομικά για το πώς θα… κινηθούμε (και εγώ μέσα ώς αδίκως θιγόμενος) κατά τού Facebook. 

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930