ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, «ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»;

Μοιραστείτε το Άρθρο

04.05.2016
Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Δεν πέρασε καιρός που το εδώ και μια 20ετία νεκρό συντριβάνι του Πάρκου Κατερίνης ανέζησε με την ανακαίνιση που του έγινε με χρήματα των δημοτών.
Το καταγράψαμε, το προβάλλαμε και το εκθειάσαμε δίδοντας τά εύσημα στον Δήμο Κατερίνης για την παράδοση και αυτού του στολιδιού στους δημότες.

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, «ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»; (2).

Λίγος καιρός πέρασε και η «φούσκα ξεφούσκωσε».

Ο επισκέπτης του Πάρκου βλέπει πλέον μια από τά ίδια, αυτό που έβλεπε επί μια 29ετία δηλαδή και ίσως χειρότερα. Το συντριβάνι είναι νεκρό, τα νερά του στάσιμα και λιμνάζοντα. Η τρόμπα σπασμένη και η όψη του αποκρουστική.

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, «ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»; (5).

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, «ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»;

Να υποθέσουμε ότι κάποιοι μάς εμπαίζουν και με τά δήθεν έργα δικαιολογούν και τά ανάλογα χρήματα; Πόσο κόστισε η ανακαίνιση του έργου και γιατί μέσα σε λίγες ημέρες από την παράδοσή του η όψη του έχει αυτό το χάλι;

Απορίες που δυστυχώς δεν απαντώνται, διότι επέλεξαν οι άρχοντες μας να μην απαντούν στις ερωτήσεις μας και περισσότερο ο Δήμαρχος κύριος Σάββας Χιονίδης που αποφεύγει συστηματικά την κάμερά μας. Για δικούς του λόγους, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να καταγράφουμε τά κακώς κείμενα όπου και θα ακολουθούν τά οποιαδήποτε έργα ή και τις ρεμούλες των υπευθύνων κάθε κλάδου και θέσεως.

 

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, «ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»; (6).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment