ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; ΠΕΡΙΦΡΑΧΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης 

www.Pieria.tv

(14 Μαΐου 2019)

 

Έπεσε «ψαλίδι» στο Πολιτιστικό Κέντρο-Θέατρο Κατερίνης και συρρικνώθηκε θέτοντας νέα σύνορα ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Η γενική περίφραξη όλου του οικοπέδου έπαψε πλέον και αντ’ αυτού βλέπουμε νέα περίφραξη στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου καλύπτει σχεδόν την μισή έκταση! Εκτός εάν η έκταση τούτη προορίζεται για χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Τί συμβαίνει στο πολυδιαφημιζόμενο έργο όπου κόπτεται ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Λεμονόπουλος ότι θα τελειώσει επιτέλους σε 18 μήνες;

Ερωτήματα εγείρονται που χρίζουν απαντήσεων, όπως γιατί αυτή η νέα περίφραξη που αφήνει ανοικτή την έκταση -που μάλλον είναι αυτή που ανήκει σε ιδιώτες και καταπατήθηκε από τον Δήμο-, καθώς και η περιβόητη ΠΙΝΑΚΙΔΑ τού ΕΣΠΑ όπου χρηματοδοτούσε το έργο και τώρα εξαφανίστηκε η πινακίδα αυτή.

Με τίνος χρήματα συνεχίζονται οι εργασίες τού Πολιτιστικού Κέντρου – Θέατρο; Με χρηματοδότηση τού ΕΣΠΑ ή με χρήματα δημοτών φορολογουμένων;

Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να έχουν το θάρρος εκεί στον Δήμο Κατερίνης να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση διότι οι πολίτες τής Κατερίνης πλέον ξύπνησαν και ζητούν εξηγήσεις για την διαχείριση των χρημάτων τους, εάν δηλαδή πρόκειται για διαχείριση ή για κακοδιαχείριση!!!

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930