Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, Ζητείται ένα αυτοκίνητο αγάπης για 300 μητέρες και παιδιά.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια Τράπεζα Τροφίμων (από το 2009).

Για την σωστή λειτουργία του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητο εργαλείο ένα κατάλληλο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο αυτό θα πρέπει να είναι κατηγορίας station wagon λόγω της χωρητικότητας του, για να μπορούμε να μεταφέρουμε τα τρόφιμα που αγοράζουμε αλλά και αυτά που μας προσφέρονται ως δωρεές και προορίζονται για την Τράπεζα Τροφίμων.

Επίσης ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την οικονομική ενίσχυση του, διοργανώνει υπαίθρια bazaar τόσο στην Κατερίνη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Τα προϊόντα των bazaar καθώς και το λειτουργικό υλικό πρέπει να μεταφερθούν στο εκάστοτε σημείο με κατάλληλο αυτοκίνητο.

Έπειτα από έρευνα αγοράς το απαιτούμενο ελάχιστο ποσό ενός κατάλληλου αυτοκινήτου για τις παραπάνω ανάγκες ανέρχεται σε τουλάχιστον 16.000€.

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ήδη μέσω ενεργειών, εκδηλώσεων και δωρεών επί τούτου, συγκέντρωσε το ποσό των 6.000€. Απομένουν 10.000€ που είναι και ο στόχος μας ή αλλιώς 200 φίλοι/δωρητές/επιχειρήσεις που να προσφέρουν από 50€ έκαστος.

Για αυτό το σκοπό ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ανάρτησε ηλεκτρονική καμπάνια συμμετοχικής χρηματοδότησης (Crowdfunding) στον ακόλουθο σύνδεσμο ΕΔΩ όπου όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν για τον σκοπό αυτό.

Για περισσότερε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23510-22005 ή ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου benjaminorphans@gmail.com

Γίνετε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας!

 

Εκ μέρους του Δ.Σ
Ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Χάρης Αναστασίου

Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ


Μοιραστείτε το Άρθρο