Ένας Λόγος Παραίτησης Του Βαγγέλη Κήπου Ήταν Και Η Αδιαφορία Του Δήμου Κατερίνης Για Αντιπλημμυρικά Έργα Στην Ολυμπιακή Ακτή, Όπως Μου Δήλωσε Ο Ίδιος.

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-12-2022).

 

«Τα Έλεγες Βαγγέλη Αλλά Δεν Εισακούστηκες».

Αρκετοί αναρωτιούνται για τους λόγους παραίτησης του Βαγγέλη Κήπου από αντιδήμαρχος Κατερίνης. Σχεδόν επτά (7) οι λόγοι και ένας εξ αυτών ήταν και η αδιαφορία του Δήμου στις προτάσεις του κυρίου Κήπου για αντιπλημμυρικά έργα στην Ολυμπιακή Ακτή και στην Παραλία Κατερίνης, κάτι που δυστυχώς συνάντησε την αδιαφορία και την έλλειψη θέλησης για έργα στα συγκεκριμένα σημεία. Αυτό που κάνει τώρα ο Δήμος είναι να στέλνει δελτία τύπου ότι «επιτυχώς» επιχειρούν τα συνεργεία του στην αποκατάσταση ζημιών λόγω νεροποντής.

Όμως, «καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν», και αν ο Δήμος μεριμνούσε σε καιρούς «αναψυχής» να προλάβει και να διορθώσει τα χαλάσματα δεν θα χρειαζόταν να παρεμβαίνει τελευταία στιγμή με νεροποντή να καθαρίζει φρεάτια και να διανοίγει διαύλους για να υποχωρήσουν τα ύδατα από τα πλημμυρισμένα καταστήματα και σπίτια. Αυτό μάλλον δεν το γνωρίζει ο Δήμος ή πιθανόν να αδιαφορεί για το καταστροφικό αποτέλεσμα.

Οι άλλοι έξι (6) λόγοι παραίτησης Κήπου θα αναφερθούν εν καιρώ και όταν το απαιτήσει η περίσταση, όπως μου δήλωσε ο κύριος Κήπου. Δικαιώνεται λοιπόν ως πρώην αντιδήμαρχος εφόσον ενημέρωσε τόσο τον Δήμο, όσο και την Αντιπεριφέρεια Πιερίας αλλά καμιά ενέργεια επίλυσης του προβλήματος δεν έγινε από μέρους τους γι’ αυτό και εξακολουθεί να υφίσταται το πλημμυρικό πρόβλημα.

Μήπως οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αναγκάσουν τον δήμαρχο Κατερίνης να ενσκήψει για λίγο στο πρόβλημα και να κάνει αποκατάσταση; Πιθανόν, και το ευχόμαστε έστω και τελευταία στιγμή…!

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο