ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 
Δεν αντέχεται η σωστή δημοσιογραφία από κάποιους που είναι δούλοι του κατεστημένου και υπόδουλοι των αφεντάδων τους.
 
Κλίκα και παρεάκια σχολιάζουν αρνητικά στο Facebook για κάποιους που δεν ακολουθούν (ακολουθούμε) την άθλια και κίτρινη γραμμή τους.
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Αναρωτιούνται πώς είναι κάποιοι δημοσιογράφοι ενώ δεν πληρώνουν ΦΠΑ και δεν προσελήφθησαν ποτέ… νόμιμα (υπάρχει και παράνομη πρόσληψη; Μάλλον κάτι θα ξέρουν κάποιοι με απ’ ευθείας αναθέσεις…!).
 
Και επειδή όλοι αυτοί οι παπαγάλοι γαυγίζουν σε ξένο δέντρο, και δίχως να είναι ενήμεροι οι «κατηγορούμενοι» τους, βγάζουν τον οχετό και την ζήλια τους (ζήλια διότι την δουλειά κάποιων ποτέ δεν θα την φτάσουν) και έτσι μεταξύ τους τά λένε ένα χεράκι και μετά κάθονται και τά διαβάζουν και… καμαρώνουν τον εαυτό τους.
 
Να «ευλογήσω τα γένια μου» για λίγο;
 
Προσωπικά θεωρώ ότι η δική μου παρουσίαση στον Ελληνικό χώρο (και χρόνια αρκετά στο εξωτερικό ώς δημοσιογράφος) δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τά γνωστά μεγάλα κανάλια, όπως μου λένε τουλάχιστον οι αναγνώστες μου. Οι ζηλόφθονες όμως παπαγάλοι, αυτό το θεωρούν ώς αλητεία. Ας είναι, όταν είσαι κακάσχημος/η, ή το παίζεις τρελογκόμενα, έχεις και το ανάλογο κόμπλεξ με την δουλειά των άλλων.
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-2
 
Πέραν τούτου όμως, για να μη κατηγορηθώ και εγώ πως είμαι ανάμεσα σ’ αυτούς που «δεν προσελήφθησαν ποτέ… νόμιμα» λέω ότι είμαι αφεντικό του εαυτού μου και δεν με προσλαμβάνει κάποιος για να είμαι υπόδουλος. Επίσης, ποτέ δεν πλήρωσα ΦΠΑ διότι απλά ποτέ δεν είχα έσοδα από την δουλειά μου με διαφημίσεις, τις οποίες δέν επιδιώκω, και «φραγκάτος» ών, πληρώνω τά πάντα από την τσέπη μου για να μην εξαρτώμαι από άλλους, όπως τα γνωστά παπαγαλάκια που αρέσκονται σε απ’ ευθείας αναθέσεις τρώγοντας ψίχουλα, κάτι που θα το θίξουμε και αυτό εν καιρώ.
 
Προσωπικά θεωρώ ότι ασκώ λειτούργημα και όχι επάγγελμα, όπως κάποιοι και κάποιες που δεν ξέρουν τίποτες άλλο από το να σχολιάζουν αρνητικά συναδέλφους ή «συναδέλφους». Ο φόβος σας όμως είναι αδικαιολόγητος, διότι στα δικά σας χωράφια ποτέ δεν θα μπούμε διότι δεν είναι ο στόχος μας. Αρκούμεθα μόνο στο… στύψιμο, και όχι στο γλείψιμο.
 
Έπεται συνέχεια λοιπόν…!
Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο