ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (25-06-2020).

 

(Με βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Γιάννης Κήπου, γιός του γνωστού αντιδημάρχου Κατερίνης Ευάγγελου Κήπου.

Με την εκλεκτή της καρδιάς του Βαλεντίνα Ευθυμιάδου, τέλεσαν τους γάμους τους την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 και ώρα 7μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Καλλιθέα Κατερίνης.

Πλήθος κόσμου τίμησε τους γάμους των δύο νέων δίδοντας χαρά στις οικογένειες Ευάγγελου και Παρασκευής Κήπου, Γεώργιου και Νάντιας Ευθυμιάδη.

Το ζεύγος το πάντρεψε ο μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης Γεώργιος.

Σημειωτέον ότι, αυτός ο γάμος είναι ο πρώτος στην πόλη μετά από την γνωστή καραντίνα εγκλεισμού στα σπίτια μας που επεβλήθη από την κυβέρνηση λόγω του Κορωναϊού. Ο πρώτος γάμος, δηλαδή με τον τρόπο που έγινε, με πλήθος κόσμου στην εκκλησία καθώς και στο κέντρο διασκέδασης όπου συνεχίστηκε η χαρά των παιδιών.

Παρακολουθούμε στο βίντεο τα κύρια αποσπάσματα της τελετής.

Μετά την τελετή το ζεύγος φωτογραφήθηκε στο πατρικό αγρόκτημα.

Ο αγαπητός φίλος Γιάννης Κήπου, αποκάλυψε ότι περιμένουν ήδη το πρώτο τους παιδί και ενώ γνωρίζουμε το φύλο του μωρού δεν το αποκαλύπτουμε, όχι τόσο για τους ευνόητους λόγους αλλά περισσότερο για την αγωνία φίλων και συγγενών.

Στην συνέχεια το ζεύγος κατέφθασε σε γνωστό κέντρο της πόλης όπου τους υποδέχθηκαν οι καλεσμένοι με θερμό χειροκρότημα, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε φαγητό, τραγούδι και χορό.

Ευχόμαστε στο ζεύγος μέσα από την καρδιά μας, να ζήσουνε, να ευτυχίσουνε με χαρά και υγεία καθώς και με πολλούς απογόνους. Όλα αυτά με αγάπη και εκτίμηση στις δύο οικογένειες.

Στις κάμερες και στο μοντάζ είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομίδης για την διαδικτυακή Pieria.tv

 

©www.Pieria.tv – 2020

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο