ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ… «ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ»;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(14/04/2018)

 

Όλοι τά έχουμε δεί στην Κατερίνη, δίχως να γνωρίζω εάν υπάρχουν και σε άλλους Δήμους τής χώρας, και πρόκειται για τις μπάρες-σιδεριές που τοποθέτησε ο Δήμος στους χώρους στάθμευσης.

Αυτά τά άχρηστα εμπόδια –όπως ομόφωνα τα αποκαλούμε οι οδηγοί- το μόνο που προσφέρουν τελικά είναι η σπατάλη χρημάτων για την κατασκευή τους καθώς και αρκετές καταστροφές που προξενούν στα αυτοκίνητα που ομολογουμένως αδυνατούν να σταθμεύσουν σωστά και άνετα εξαιτίας της ύπαρξης τους.

Υπάρχει μαρτυρία όπου αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να σταθμεύσει, «καβάλησε» την σιδεριά και ενώ προσπάθησε ο οδηγός να το απεγκλωβίσει ξήλωσε όλη την πίσω μάσκα του αυτοκινήτου.

Πέραν τούτου, για να μπορέσουν να σταθμεύσουν άνετα δύο οχήματα στους χώρους αυτούς θα πρέπει τα αυτοκίνητα να είναι ειδικής κατασκευής, δηλαδή οι 4 ρόδες αυτόματα να γυρίζουν δεξιά και το όχημα μόνο του και πλαγίως να μπαίνει στον χώρο. Κάτι τέτοιο φυσικά θα το ιδούμε στο απώτερο μέλλον. Ο Δήμος Κατερίνης ίσως να βλέπει μπροστά το μέλλον και να πρόβλεψε την εφεύρεση αυτή εξ’ ου και οι άχρηστες για τον αιώνα μας κατασκευές.

Δεν θα μιλήσω για την περιοχή των Αστικών και όχι μόνο, όπου πρωτοτυπεί και πάλι ο Δήμος Κατερίνης προσφέροντας χώρους στάθμευσης στρωμένους με κυβόλιθους, για να τους πατούν τά αυτοκίνητα. Πολλά χρήματα ξοδεύτηκαν και γι’ αυτά και οι κακές γλώσσες απορούν εάν υπάρχει διαφάνεια στα… οικονομικά.

Όπως βλέπουμε στο φωτορεπορτάζ μου, οι ρίζες των δέντρων σηκώνουν τα τσιμέντα και χαλούν τις σιδεριές.

Επίσης, επί της οδού Κασσάνδρου βλέπει ο περαστικός σπασμένες τις σιδεριές όπου λογικά κάποιος οδηγός θα κλαίει την καταστροφή του αυτοκινήτου του.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα «αστεία» και ας ζητήσουμε από τον δήμαρχο Κατερίνης με… καθαρό μυαλό να αναλογιστεί εάν το ρεπορτάζ αποτυπώνει την πραγματικότητα, διότι «μια εικόνα χίλιες λέξεις».

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930