ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (19-12-2020).

 

Στο βίντεο που παρακολουθείτε βρίσκεται η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι τα εξοντωτικά μέτρα που επέβαλε και επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αποσκοπούν στην προστασία της υγείας μας αλλά στην καθολική οικονομική εξόντωση των επιχειρηματιών. Μήπως για χάρη των πολυεθνικών μεγαλοκαρχαριών;

«Στήθηκαν» έξω από το κατάστημα γνωστού επιχειρηματία οι «κυνηγοί κεφαλών» και περίμεναν την… ευκαιρία να κτυπήσουν!

Βρέθηκε πελάτης από τηλεφωνικό ραντεβού να αντικαταστήσει προϊόν που αγόρασε με το σύστημα Click Away και η υπάλληλος ζήτησε το όνομα όπου και υπήρχε στον κατάλογο της αλλά δεν ήταν το ίδιο άτομο παρά αντιπροσώπευε τον αγοραστή. Τότε «μπούκαραν» οι «κυνηγοί κεφαλών» (που στήθηκαν απ’ έξω) και βεβαίωσαν πρόστιμο στον καταστηματάρχη 1000 ευρώ για την… παρατυπία αυτή, όπως καταγγέλλει ο γνωστός επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης στο “Kontra News 10” και στον Γιώργο Μελιγγώνη. Στον πελάτη όμως δεν επέβαλαν κανένα πρόστιμο και αιωρείται το ερώτημα εάν επί τούτου έστησαν το καρτέρι τους στον επιχειρηματία όπου τους έδειξε και τον τζίρο που έκανε όλη την ημέρα, και ήταν της τάξης των… 30 ευρώ μόνο!!!

Σημειώνω ότι, ο εν λόγω επιχειρηματίας από τηλεοράσεως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον υπουργό ανάπτυξης(;!) Άδωνι Γεωργιάδη όπου και τον κατακεραύνωσε, τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στην συνέχεια οι «κυνηγοί κεφαλών» (ελεγκτικοί μηχανισμοί) βρέθηκαν στο κατάστημα τού επιχειρηματία για το επικείμενο πρόστιμο.

Τελικά ακριβά πληρώνεται στην Ελλάδα η αντιπαράθεση με την… εξουσία!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο