ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ… «ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Πρίν από λίγη ώρα (11.30 π.μ.) στην πλατεία Κατερίνης, αρχή της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, οι περαστικοί έμειναν έκθαμβοι βλέποντας τέσσερα οχήματα της αστυνομίας, ένα περιπολικό και τρείς μηχανές, να είναι επί τω έργω για μια κλήση που δέχθηκαν.

2 Ιουνίου 2016
Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Η απορία εύλογη για το τί άραγε συνέβη, διότι κάτι τέτοιο ούτε σέ ένοπλες ληστείες ίσως να μη το βλέπουμε. Και όμως…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (5).

Η τροχαία Κατερίνης δέχθηκε μια κλήση για περιστατικό «τροχαίου» διότι ένας οδηγός που στάθμευσε το όχημά του, δεν πρόσεξε και ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου έπεσε επάνω του ένας διερχόμενος ποδηλάτης. Ο οδηγός θεώρησε ότι έφταιγε ο ποδηλάτης και ζητούσε αποκατάσταση της γρατζουνιάς που έγινε στο αυτοκίνητό του, κάτι που δεν δεχόταν ο ποδηλάτης θεωρώντας φταίχτη τον οδηγό αυτοκινήτου. Την διαφορά κλήθηκε να την λύσει λοιπόν η τροχαία.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (2).

Κατέφθασαν στο σημείο, όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερις κινητές μονάδες της τροχαίας για ένα περιστατικό ανάξιο λόγου εφόσον δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός. Υπερβάλλοντας ζήλος ή μήπως η τροχαία έτσι ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (3).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ.

Πάντως οι φιλότιμες προσπάθειες συμβιβασμού των οργάνων της τάξης κατάφεραν να θέσουν ώς επίλογο το ρητό: «τέλος καλό όλα καλά», και αμφότεροι οι εμπλακέντες αποχώρησαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (4).

ΕΠΑΝΩ: Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το συμβάν.

ΚΑΤΩ: «τέλος καλό όλα καλά», Ποδηλάτης και αυτοκινητιστής αποχωρούν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (6).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment