ΤΗΝ «ΠΑΤΗΣΕ» Ο ΛΑΓΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2017)

Σε δεινή θέση (για συκοφαντική δυσφήμιση) βρέθηκε ο κατ’ εξοχήν άρπαγας ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας Αποστόλης Λάγιος τού Blogspot pieriki.

Στην τακτική του να παίρνει ξένα άρθρα για αναδημοσίευση στο Blog που διατηρεί, και κάποια εξ’ αυτών να τά κλέβει κάνοντας τα δικά του δίχως αναφορά στην αρχική τους πηγή, τον έκανε να τα βρεί σκούρα και να τρομοκρατηθεί με πρόσφατο άρθρο «πατάτα» που δημοσίευσε.

Πρόκειται για τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ του Νομού Πέλλας που δεν εργαζόταν για 5 χρόνια και όμως πληρωνόταν κανονικά. Ο κ. Λάγιος έγραψε πως πρόκειται για το ΕΚΑΒ Πιερίας. Μόλις αντέδρασαν οι αρμόδιοι του ΕΚΑΒ του Νομού μας, αμέσως απέσυρε το άρθρο και έκανε ένα άλλο επαινώντας τους δικούς μας ΕΚΑΒίτες ότι: «δίνουν το 200% των δυνατοτήτων τους με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και τα λιγοστά έως μηδαμινά μέσα που διαθέτουν» και καταλήγει με την φιλοφρόνηση: «ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ». Ο Κύριος Λάγιος τελευταία δηλώνει και… πολιτευτής.

Ο Απόστολος Λάγιος όμως, που τον κάνουν περήφανο οι άνθρωποι μας στο ΕΚΑΒ, δεν δίστασε να πεί πως ο επίορκος υπάλληλος της Πέλλας ήταν από το ΕΚΑΒ Πιερίας.

Αυτά παθαίνει όποιος συνειδητά κλέβει πνευματική ιδιοκτησία τρίτων και προσπαθεί με κάποιες δικές του «ατάκες» και προσθήκες να δείξει στους λιγοστούς αναγνώστες του ότι κάτι γράφει και αυτός. Ζήτημα εάν έχει έστω και ένα δικό του (σοβαρό) ρεπορτάζ ο κύριος Λάγιος. Με «ξένα κόλλυβα μνημόσυνο κάνει» ο τύπος.

Ακολουθεί του λόγου το ασφαλές, με το δημοσιευμένο άρθρο, εν συνεχεία η διαγραφή του άρθρου, η δήλωση διόρθωσης του ΕΚΑΒ Πιερίας, και ο έπαινος (μάλλον “γλύψιμο”) του κ. Λάγιου στο ΕΚΑΒ Πιερίας:

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΟ “ΓΛΥΨΙΜΟ” ΤΟΥ ΛΑΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Το πάθημα ας του γίνει μάθημα λοιπόν, και ας πάψει τις κλοπές εργασίας άλλων συναδέλφων δημοσιογράφων.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο