ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(26/07/2018)

 

Με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Twitter, ο βουλευτής Αργολίδας τού ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, γράφει για την κατάπτυστη τροπολογία που πέρασαν στην Βουλή «οι Άθλιοι των Εθνών»:

Ντροπή! Μέσα στο εθνικό πένθος, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή, (ν)τροπολογία για αύξηση του μισθού των δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών, από 4.631€, σε 7.483€

Δεν έχουν ιερό και όσιο οι άθλιοι της κυβέρνησης.

Ενώ κόβουν μισθούς και συντάξεις από τον λαό που είναι τα μόνιμα θύματα των βρικολάκων κυβερνητικών που ρουφούν το αίμα μας, βρήκαν ευκαιρία που ο λαός έχει στραμμένη την προσοχή του στην Εθνική τραγωδία με τις καταστροφικές πυρκαγιές και τά δεκάδες νεκρά θύματα, και πέρασαν στην Βουλή τροπολογία για αύξηση μισθού στους τεμπέληδες προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των κρατικών εταιριών από 4.631€ που ήταν έως σήμερα σε 7.483€, δηλαδή μια αύξηση τής τάξης των 2,852 ευρώ.

Πιθανόν η κατακραυγή να τούς τρόμαξε διότι μετά από λίγο οι πολιτικοί αλήτες απέσυραν την κατάπτυστη τροπολογία αλλά η ρετσινιά τούς έμεινε και η αθλιότητα θα τούς συνοδεύει πάντοτε.

Σε δεύτερη ανάρτηση του ο Γιάννης Μανιάτης δημοσιεύει και του λόγου το ασφαλές για την απόσυρση τής τροπολογίας, γράφοντας:

«Μόλις απέσυραν την (ν)τροπολογία για τις αυξήσεις μισθών των Golden Boys τους από 4.631€ σε 7.483€. Η ντροπή όμως δεν ξεπλένεται»!

Δύσμοιρη Ελλάς, πόσο ακόμα θα αντέχεις αλήτες και αθλίους βρικόλακες που σου ρουφούν το αίμα; Πέταξε τον ζυγό από τους ώμους σου και ελευθερώσου. Δεν σου αξίζει τέτοια υποδούλωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στους δυνάστες!!!

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο