ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Makeleio Tv (Βίντεο).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)
www.Pieria.tv (08-03-2021).

 

Τα πράγματα με τ’ όνομά τους ακούστηκαν στην διαδικτυακή εκπομπή του Makeleio Tv την Κυριακή 07.03.2021 με τον Στέφανο Χίο.

Ο καλεσμένος της εκπομπής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, μίλησε με ονοματεπώνυμα και αδιάσειστα -όπως υποστήριξε- στοιχεία για την απάτη του Κορωναϊού, στο επίπεδο που θέλουν να τον παρουσιάσουν τουλάχιστον η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι, φουσκώνοντας εσκεμμένα τα στοιχεία κρουσμάτων.

Επίτηδες ο δικηγόρος «προκαλεί» οποιονδήποτε εισαγγελέα να τον καλέσει ως «κατηγορούμενο για διασπορά ψευδών ειδήσεων», κάτι που αποφεύγει να κάνει η εισαγγελία διότι τότε θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία του ο κύριος Αντωνιάδης, όπως λέει, με συνέπεια να συντρίψει το (ευτυχώς περιορισμένο) σάπιο και φαύλο πολιτικό και ιατρικό σύστημα μερικών ιατρών και πολιτικών.

Κατηγόρησε ευθέως κάποιους ιατρούς και νοσηλευτές, ότι σκοτώνουν ανθρώπους, ότι τους διασωληνώνουν δίχως να χρειάζεται, με συνέπεια τον θάνατο τους. Για την πράξη τους αυτή πληρώνονται αδρά από το σύστημα, λέει ο κύριος Αντωνιάδης, και αναφέρει και συγκεκριμένα ποσά.

Για όλες αυτές τις καταγγελίες υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο κύριος Αντωνιάδης εάν μπορεί ή όχι να τις αποδείξει, και έχει υποχρέωση η εισαγγελία να τον καλέσει.

Δείτε όλη την εκπομπή και να βγάλετε εσείς τα συμπεράσματα σας.

 

*************************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο