ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-05-2020)

 

Στο κέντρο τού Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης κείτεται το γνωστό συντριβάνι όπου αποτέλεσε και αποτελεί σημείον αναφοράς για τους επισκέπτες.

Φώτο αρχείου

Μοναχικοί και ζευγάρια, οικογένειες και συγγενείς φωτογραφήθηκαν εκεί αναδεικνύοντας τα κάλλη και την ομορφιά τού συντριβανιού με το «Ρέον Ύδωρ» και τις λιμνούλες γεμάτες πτηνά και χρυσόψαρα.

Αυτό όμως που παρατηρεί ο επισκέπτης αυτές τις ημέρες, είναι μια αδικαιολόγητη εγκατάλειψη τού χώρου με το νερό να έχει χαθεί, τά έλη και η βρωμιά να παίρνουν την θέση που δεν πρέπει και τα πτηνά να έχουν φύγει από τον χώρο.

Μια αποκρουστική θέα παρατηρείται, κάτι που βεβαίως δεν κολακεύει τον Δήμο μας και τον αρμόδιο υπεύθυνο τού Πάρκου.

Απ’ ότι βλέπουμε με τόσα ρεπορτάζ που γίνονται για τις ελλείψεις, μάλλον υπολειτουργεί ο Δήμος μας από πιθανή έλλειψη εργατικού δυναμικού, ή από αδιαφορία των αρμοδίων, κάτι που αρνούμαστε να πιστέψουμε.

Τα περισσότερα αντισυνταγματικά μέτρα «καταστολής» μας λόγω Κορωναϊού έχουν αρθεί, και κατά συνέπεια οι πολίτες μπορούν και πάλι να απολαύσουν την καθημερινότητα τους με κύριο σημείο επίσκεψης το Πράσινο τής πόλης, όπως εν προκειμένω το Δημοτικό Πάρκο.

Η εικόνα αυτή στο συντριβάνι ελπίζουμε να εξαλειφθεί σύντομα και να επέλθει η αποκατάσταση.

Πέραν τούτου και τα παγκάκια που απομακρύνθηκαν από το Πάρκο να επανατοποθετηθούν για να μπορούν οι επισκέπτες να κάθονται κάπου απολαμβάνοντας την παρέα και τον ρεμβασμό τής όμορφης θέας τού στολιδιού τής πόλης.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31