«ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(30-11-2019)

 

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ]

Δεν με πτοούν οποιεσδήποτε αντιδράσεις ανεγκέφαλων «ελληναράδων», δήθεν αλληλέγγυων, όταν κάνω αναφορά για λαθρομετανάστες! Αυτοί οι «έλληνες» είναι άθελα τους ή και ηθελημένα, «συνένοχοι» στην προδοσία τού Έθνους μας και «συνεργοί» στην Ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.

Κρατήστε καλά στο μυαλό σας, ότι, σύμφωνα με την Σύμβαση τής Γενεύης τού 1951 περί προσφύγων, όλοι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα, είτε πρόσφυγες είτε μετανάστες, λογίζονται ώς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και έτσι πρέπει να αποκαλούνται και να αντιμετωπίζονται. Δεν μιλώ από τους κυβερνώντες αλλά από όλους τούς πατριώτες Έλληνες, διότι οι (κάθε) κυβερνώντες αποδεικνύονται ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πουλημένοι όσο συναινούν στην λαθροεισβολή στα Ελληνικά εδάφη.

Γιατί όμως επιμένω στον όρο λαθρομετανάστες;

Πέραν τής Σύμβασης τής Γενεύης, για κάποια χρόνια υπήρχε στο Αστυνομικό Τμήμα τής Λεπτοκαρυάς το περιβόητο «ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ», ναι, όπως το διαβάζετε, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!!! Όταν πήρε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικάντης Τσίπρας, δόθηκε αμέσως ΕΝΤΟΛΗ να αλλάξει η επιγραφή αυτή και να γίνει «ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ», (δίχως το «λάθρο») όπου υπάρχει έως και σήμερα, εφόσον η αλήθεια περί λαθρομετανάστευσης ενοχλούσε τούς προδότες τού Έθνους μας. Τώρα συνεχίζει το έργο Τσίπρα ένας ακόμα Μητσοτάκης!!!

Α.Τ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Άρα, ποτέ δεν θα πρέπει να δαιμονοποιούμε τον όρο αυτόν εφόσον είναι νόμιμος και μη καταδικαστέος, ειδάλλως δεν θα υπήρχε και στην επιγραφή τού Αστυνομικού Τμήματος Λεπτοκαρυάς, όπως, πιστεύω, και σε άλλα -ανά την χώρα- Τμήματα.

Πρόκειται αληθώς περί λαθρομεταναστών-Ισλαμιστών, που θα καταστρέψουν σε λίγα χρόνια την Ελλάδα και τούς Έλληνες όταν και εφόσον πάρουν την εντολή από τούς εχθρούς τής Πατρίδας μας.

Ας μας πούνε λοιπόν οι Συριζαίοι προδότες τής Μακεδονίας μας και κατ’ επέκτασιν τής Ελλάδας μας, γιατί άλλαξαν την επιγραφή από το Αστυνομικό Τμήμα τής Λεπτοκαρυάς; ΓΙΑΤΙ;;;!!!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ψάχνοντας το διαδίκτυο βρίσκουμε περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα, εκτός τής Λεπτοκαρυάς Πιερίας, που χρησιμοποιούν τον όρο “Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών”, όπως για παράδειγμα την επίσημη Ιστοσελίδα τής Ελληνικής Αστυνομίας, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Ανοίγοντας όμως το λίνκ μας οδηγεί στην σελίδα “ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” και όχι “Λαθρομετανάστευσης!!! Ξέχασαν φαίνεται να διαγράψουν τον όρο αυτόν από το λίνκ. Να είστε βέβαιοι πως θα το κάνουν σύντομα όταν έρθει εις γνώσιν τους η παράληψη αυτή, είτε από το ρεπορτάζ μου είτε από άλλη πληροφορία που θα τους δοθεί.

 

Για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κάνει λόγο και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο