Το εγκεκριμένο έργο του ποδηλατοδρόμου από τη Διοίκηση Χιονίδη απεντάχθηκε, κατά κυνική ομολογία του αναπλ. δημάρχου Γ. Νταντάμη. Και όπως μας είπε, για αυτήν την εξέλιξη φταίνε άλλοι!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 30/9/2021

 

Κυνική ομολογία από τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Νταντάμη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το έργο του ποδηλατοδρόμου απεντάχθηκε.

Χάθηκαν οι προθεσμίες, καθώς η Διοίκηση, δυο χρόνια τώρα, δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα έργο εγκεκριμένο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση, που ο ίδιος ο κ. Νταντάμης ομολόγησε, ότι είναι ίσως το μόνο (όπως ισχυρίστηκε) έργο που παρέλαβε σε τόσο προχωρημένο σημείο.

Με τη συνηθισμένη πλέον πρακτική  η διοίκηση, για κάθε αρνητική εξέλιξη σε έτοιμα έργα, ρίχνει την ευθύνη σε κάποιον άλλον, ενώ για κάθε  καλό προσπαθούν να καρπωθούν την αποκλειστικότητα. Στο ίδιο πνεύμα, ο αναπληρωτής δημάρχου μας απάντησε, ότι χάθηκε το έργο από υπευθυνότητα της Αντιπεριφέρειας.

Μόνο που δυο χρόνια τώρα, εμείς παρακολουθούμε φωτογραφίες και δελτία τύπου για την αγαστή συνεργασία της Διοίκησης με την Αντιπεριφέρεια.  Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενημερώθηκε ΠΟΤΕ ούτε και οι δημότες, ότι υπάρχουν προβλήματα. ΑΦΟΥ απεντάχθηκε το έργο, κατόπιν δική μας ερωτήσεως ενημερωθήκαμε, ότι και πάλι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

 


Μοιραστείτε το Άρθρο