ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 του Γιώργου Οικονομίδη.

15.02.2016

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι με πρωτοσέλιδα εφημερίδων τους για την υποδούλωση ελληνικών εφημερίδων.

«Νέσκε εφέντη μ’» λένε οι ανθέλληνες υπόδουλοι και αντί για την Βίβλο, ώς –δήθεν- Χριστιανική χώρα η Ελλάς, μοιράζουν δωρεάν το Κοράνι μαζί με την εφημερίδα τους που κάθε μέρα κατρακυλά στον πάτο.

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΤΟΥ ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗ (3)

Ο λόγος για την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» του Σταύρου Ψυχάρη, όπου πρίν από καιρό ήταν “αγκαλιά” με τον Πατριάρχη και ο δεύτερος τον εκθείαζε για την προσφορά του στην Ορθοδοξία. Τώρα όμως ο Ψυχάρης από το άγιον Όρος πετάγεται στην… Μέκκα.

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΤΟΥ ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗ.

Με το τεύχος της Κυριακής 14.02.2016 «ΤΟ ΒΗΜΑ» προσφέρει το Κοράνι των μουσουλμάνων και σφαγέων Ισλαμιστών στους Έλληνες αγοραστές αναγνώστες, οι οποίοι δυστυχώς δεν μελετούν την Βίβλο και κατά συνέπεια είναι έτοιμος αγρός για την ισλαμοποίησή τους.

Κάποιες γλώσσες μιλούν για στροφή του Ψυχάρη στο Ισλάμ για να χρηματοδοτήσουν την κατεστραμμένη και καταχρεωμένη επιχείρησή του.

Χρήματα δολοφόνων δηλαδή, εάν αληθεύει αυτή η πληροφορία.

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΤΟΥ ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗ (2).

Να γιατί οι Τούρκοι πανηγυρίζουν με την βλακεία των Ελλήνων.

Θα μου πείτε, εδώ μάς τρέλαναν με τα Τούρκικα σήριαλ και το Κοράνι θα έλειπε; Συμφωνώ απόλυτα όσο υπάρχουν «κυρά Κατίνες» που τα παρακολουθούν.

Εάν τολμήσω να κάνω έναν παραλληλισμό Κορανίου και Βίβλου, θα ήθελα να ξέρω εάν κάποιο ελληνικό μέσο θα έκανε αναφορά για κάποια τουρκική εφημερίδα που θα τολμούσε να μοίραζε δωρεάν την Βίβλο σε κάποιο τεύχος της, κάτι το οποίον όμως αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός» σε μια θρησκόληπτη και ισλαμο-τρομοκρατική χώρα, όπως η Τουρκία.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί η σιωπή της κρατικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για το θέμα αυτό της διάδοσης του Κορανίου με τον σιωπηλό Ιερώνυμο, ενώ αντίθετα επικαλείται την δικαιοσύνη για Χριστιανούς που μοιράζουν δωρεάν την Αγία γραφή, και τους κατηγορούν για… προσηλυτισμό. Τρομάρα σας «ρασοφόροι, συμφορά του Έθνους», όπως έγραφε και ο Καρανικόλας στο βιβλίο του με τον ομώνυμο τίτλο.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ, ΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, και να χαίρεσαι την Ισλαμοποίησή σου.

Εάν τολμήσει κάποιος να πετάξει ή να κάψει δημόσια το δωράκι του «ΒΗΜΑΤΟΣ» ουέ κι’ αλλοίμονο στην Ελλάδα από τους Ισλαμιστές, ενώ οι ίδιοι δεν διστάζουν να καίνε την Βίβλο δημόσια και ένας ισλαμοπίθηκος ιμάμης στην Αίγυπτο ενώ έκαιγε την Βίβλο δήλωσε ότι την επόμενη φορά θα κατουρήσει επάνω της.

Εσύ αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε αρκέσου στον μισθό σου και τεμπέλιαζε ώς συνήθως εφόσον δηλώνεις ότι είναι καλύτερα να ταΐζεις λαθρομετανάστες παρά Έλληνες τεμπέληδες.

Φιλάκια…!

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΤΟΥ ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗ (4).

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment