ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΣΙΠΑΚΙ (Βίντεο)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη της Νέας Εποχής για να επιβάλει το τσιπ εξ αποστάσεως ή ακόμα και να σκοτώσει κάποιον εξ αποστάσεως είναι η τελευταία αυτή εφεύρεση κουνούπι- τσιπ.

Τι είναι αυτό;;;

Είναι μια εφεύρεση που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια US Air Force Office of Scientific Research Wright-Patterson Air Force Base in Arlington (Γραφείο Εργατών Επιστημονικής Έρευνας Πολεμικής Αεροπορίας ΗΠΑ-Αεροπορική Βάση του Πάτερσον στο Ουέλλιγκτον), στην πόλη Βιρτζίνια.

Πρόκειται για ένα είδος κουνουπιού – drone κατευθυνόμενο στο στόχο που όταν τον τσιμπήσει, τον φορτώνει με ένα ανύποπτο τσιπάκι.

Αλλά οι ικανότητες και οι δυνατότητες αυτού του κουνουπιού, Μικρο Εναέριο Όχημα (Micro Aerial Vehicle (MAV), δεν είναι μονό αυτές.

Έχει την δυνατότητα να μεταφέρει ιούς, συχνά θανατηφόρους, που δημιουργήθηκαν σε ειδικά εργαστήρια με σκοπό να εξαφανίσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Μέχρι και υποκλοπή DNA επιλεγμένου θύματος που θα χρησιμοποιηθεί για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης του.

Δεν δημιουργεί ούτε τσούξιμο, ούτε πρήξιμο και για αυτό τον λόγο είναι ακόμα πιο επικίνδυνο στο έργο που εκτελεί. Έχει δυνατότητες ανυποψίαστης κατασκοπίας και για αυτό το λόγο έχει χρησιμοποιηθεί από τις αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Η βασική πρόφαση, όπως αναφέρεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, για την κατασκευή αυτού του κουνουπιού – τέρατος είναι η δήθεν καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά η πραγματικοί τους σκοποί είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Σε αυτά τα καταχθόνια προγράμματα πρωτοπόρος είναι το Ισραήλ το οποίο συνεργάζεται στενά με την Γαλλία και την Ολλανδία σε ειδικά εργαστήρια. Άλλο ένα παρόμοιο επίτευγμα αυτών των εργαστηρίων είναι το έντομο BioMAV, Βιολογικά Εμπνευσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη για Μικροεναέρια Οχήματα (Biologically Inspired AI for Micro Aerial Vehicles) που έχει επίσης παρόμοιες καταστρεπτικές ιδιότητες.

Η εντομολογία στην υπηρεσία της Νέας Τάξης για την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Οι έρευνες για την κατασκευή αυτού του μίνι τέρατος είχαν αρχίσει ήδη από το 2008.

πηγή: nikosxeiladakis.gr

Επιμέλεια: www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο