Το Νοσοκομείο της πόλης μας χρειάζεται επειγόντως αίμα!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

“Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” (Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας)

και ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όλοι οφείλουμε να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε το αυτονόητο: Λίγο από το αίμα μας!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, από 09:00 έως 13:00, στον Καπνικό Σταθμό, στην οδό Φλέμινγκ 8, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, σε ασφαλή και  θερμαινόμενο χώρο έκτασης 80 τμ για κάθε δύο αιμοδότες (Παραμυθούπολη).

Επίσης, κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος 60 τμ θα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα αναμονής.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης θα έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας, ώστε η αιμοληψία να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, ενώ η μετακίνηση ενόψει lockdown έχει συμπεριληφθεί στο έντυπο και στα sms.

Συνεργείο του Δήμου Κατερίνης έχει απολυμάνει τους δύο χώρους οι οποίοι ήδη ελέγχθηκαν από εκπροσώπους του τμήματος Αιμοδοσίας.

Η προσφερόμενη ποσότητα αίματος θα καταχωρίζεται στην προσωπική καρτέλα του αιμοδότη.

(Σημ. της Pieria.tv: Αρκεί να μη βγεί και πάλι κάποια δήλωση-διάψευση όπως με τις κουβέρτες του Νοσοκομείου, την έλλειψη προστατευτικών στολών του ΕΚΑΒ, κλπ. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θέλουν να κατακρίνουν και να υποβαθμίσουν το έργο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας. Άλλοι πάλι απειλούν με παρέμβαση εισαγγελέα).


Μοιραστείτε το Άρθρο