«ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ»: ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

22-11-2019)

 

Στην καρδιά τής πόλης τής Κατερίνης υπάρχει ένα μαγειρείο που έγινε ανάρπαστο και αγαπήθηκε από άντρες και γυναίκες.

«ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ», επί της οδού 16ης Οκτωβρίου, πίσω από το Δημαρχιακό μέγαρο, με τά χρυσά χέρια τής Αναστασίας, τής μαγείρισσας με τις τόσες σπιτικές νοστιμιές, έλυσε πολλά χέρια γυναικών από το μαγείρεμα στο σπίτι.

Κάθε ημέρα και διαφορετικά φαγητά που ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των πελατών.

Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το μαγειρείο και να πάρει το φαγητό τής αρεσκείας του. Άλλοι τηλεφωνούν για να κρατήσουν κάποιο φαγητό όπου και πάνε να το παραλάβουν την ώρα που θελήσουν. Η έμπειρη Αναστασία και το προσωπικό της, με χαρά και φιλική διάθεση εξυπηρετούν κάθε απαίτηση.

Επίσης, με ένα τηλεφώνημα μπορεί κάποιος να κάνει την παραγγελία του, και ο Σωτήρης, ο πάντοτε πρόθυμος και ευχάριστος στην επαφή με τον πελάτη, ο σύζυγος τής Αναστασίας, σας φέρνει το φαγητό στην πόρτα σας για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ.

Οι τιμές απίστευτα χαμηλές ενώ η ποιότητα των φαγητών ανώτερη των προσδοκιών μας, με τά καλύτερα υλικά που επιμελείται την αγορά τους ο Σωτήρης.

Απόδειξη τής καλής ποιότητας και του τέλειου μαγειρέματος, είναι πως σχεδόν μέχρι τις τρείς το μεσημέρι (3μ.μ.), πωλούνται τα φαγητά και αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα υπάρχει και φρέσκο φαγητό… τής ημέρας!

Είναι αλήθεια ότι έλειπε από την πόλη μας ένα τέτοιο μαγειρείο με τόση ποικιλία σπιτικών φαγητών και νοστιμιάς. Πέρα για πέρα καθαρό, τόσο το φαγητό όσο και το κατάστημα.

Καλή όρεξη…!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930