Το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων… στην αντιμετώπιση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, των υπηρεσιών καθώς και των δημοτών στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας.

Κώστας Κουκοδήμος, Δήμαρχος Κατερίνης

Το κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε» το Δήμο Κατερίνης από την Κυριακή 24 έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, προκάλεσε προβλήματα, ζημίες και καταστροφές σε υποδομές. Ταυτόχρονα όμως ανέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων φορέων και κυρίως των υπηρεσιών αλλά και των δημοτών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους. Κυρίως όμως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, τους ανθρώπους που βρέθηκαν από το μεσημέρι της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Τρίτης σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες του Δήμου Κατερίνης που έσπευσαν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να συνδράμουν με όποιον τρόπο τους υπέδειξαν οι υπηρεσίες μας και βοήθησαν εθελοντικά στις προσπάθειές μας.

Όλο το πολιτικό προσωπικό και τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους Οργανισμών και Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Η άριστη συνεργασία όλων των προαναφερομένων Υπηρεσιών και Φορέων, καθώς η ανοχή και η συνδρομή των κατοίκων των πληγέντων περιοχών, συνετέλεσε στην άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος


Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων