Το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων… στην αντιμετώπιση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας.

 

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, των υπηρεσιών καθώς και των δημοτών στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας.

Κώστας Κουκοδήμος, Δήμαρχος Κατερίνης

Το κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε» το Δήμο Κατερίνης από την Κυριακή 24 έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, προκάλεσε προβλήματα, ζημίες και καταστροφές σε υποδομές. Ταυτόχρονα όμως ανέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων φορέων και κυρίως των υπηρεσιών αλλά και των δημοτών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους. Κυρίως όμως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, τους ανθρώπους που βρέθηκαν από το μεσημέρι της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Τρίτης σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες του Δήμου Κατερίνης που έσπευσαν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να συνδράμουν με όποιον τρόπο τους υπέδειξαν οι υπηρεσίες μας και βοήθησαν εθελοντικά στις προσπάθειές μας.

Όλο το πολιτικό προσωπικό και τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους Οργανισμών και Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Η άριστη συνεργασία όλων των προαναφερομένων Υπηρεσιών και Φορέων, καθώς η ανοχή και η συνδρομή των κατοίκων των πληγέντων περιοχών, συνετέλεσε στην άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31