Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης “ΑΡΓΟΣ” αποχαιρετά με θλίψη έναν δικό του άνθρωπο.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Κλήμης Σεβαστιάδης.

Το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας, ο Κλήμης Σεβαστιάδης δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ο πόνος που νιώθουμε είναι ανείπωτος. Χάσαμε έναν αδερφό, έναν φίλο, έναν αγωνιστή που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας, δίνοντας απλόχερα την αγάπη και την συμπόνια του στα ζώα, στηρίζοντας και πρωτοστατώντας σε όποια δράση, εκδήλωση κ.α. πραγματοποιούσε το Σωματείο μας.

Νιώθουμε απέραντη θλίψη στο γεγονός ότι ο Κλήμης δεν θα είναι μαζί μας. Από σήμερα το Σωματείο μας είναι φτωχότερο και θρηνεί την άδικη απώλεια του. Τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο.

Ευχόμαστε στους δικούς του ανθρώπους, ο Θεός να τους δίνει δύναμη να ανταπεξέλθουν τον χαμό του και προσευχόμαστε στον φιλεύσπλαχνο Κύριο να αναπαύσει την ψυχή του.

Αιωνία η μνήμη σου φίλε Κλήμη.

Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

 

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο “ΑΡΓΟΣ”

* Η κηδεία του Κλήμη Σεβαστιάδη θα γίνει το Σάββατο 20/2/2021 στις 12:00 το μεσημέρι στον Σβορώνο στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

****************************

Σημείωση Γιώργου Οικονομίδη (Pieria.tv): Τον αγαπητό Κλήμη τον γνώριζα εδώ και 30 χρόνια και ήταν άνθρωπος ευχάριστος στην παρέα, συμπονετικός και πάντοτε εξυπηρετικός στην ανάγκη κάποιου. Τακτική η παρέα μας στα χρόνια που τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα, ενώ ο ξαφνικός χαμός του γέμισε θλίψη σε όσους τον γνωρίζαμε.

Η ζωή του ανθρώπου τελικά είναι μιά “κλωστή” που δέν την ελέγχουμε εμείς αλλά ο Παντοδύναμος Θεός της Βίβλου. Εξ άλλου, ο Απόστολος Ιάκωβος ρητά μας βεβαιώνει ότι: «…διότι ποία είναι η ζωή σας; είναι τωόντι ατμός, όστις φαίνεται προς ολίγον και έπειτα αφανίζεται» (Επιστολή Ιακώβου, 4:14).

Καλό σου ταξίδι φίλε…


Μοιραστείτε το Άρθρο