Το Lock Down της καταστροφής. Αυτή την εικόνα επιβάλουν και στην Κατερίνη.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-11-2020).

 

Δυστυχώς μιά απλή βόλτα στην Κατερίνη αντικρίζει κάποιος αυτή την εικόνα των καταστημάτων με την επιβολή του Lock Down.

Δεν είναι μόνο η τρομοκράτηση μας από τα πληρωμένα κυβερνητικά ΜΜΕ με την προπαγάνδα της πανδημίας, εφόσον σοβαροί επιστήμονες χαρακτηρίζουν τον Κορωναϊό ώς επιδημία και όχι πανδημία, αλλά είναι ο πραγματικός κίνδυνος μιας επερχόμενης «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» και αυτός ο κίνδυνος είναι η οικονομική καταστροφή των μικρομεσαίων με συνέπεια να ωφελούνται οι μεγαλοκαρχαρίες και οι πολυεθνικές της χώρας μας. Περισσότερο δε η ψυχολογική καταστροφή των πολιτών όπου δικτατορικά με το «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» η κυβέρνηση οσονούπω θα επιβάλλει ένα γενικό Lock Down με καταστροφικές συνέπειες!!!

Την αστυνομία την κατάντησαν “εισπρακτική εταιρία” όπου μοιράζει πρόστιμα των 150 ευρώ στους μή φορώντας μάσκα αντί να μοιράζει δωρεάν μάσκα. Κάποιοι αστυνομικοί “απολαμβάνουν” την εξουσία που έχουν και ώς παράδειγμα αναφέρω περίπτωση στην λαϊκή αγορά Κατερίνης όπου μία κυρία, παραγωγός κηπευτικών, στον πάγκο της κατέβασε την μάσκα της στο πηγούνι για να φάει το σάντουιτς που είχε για μεσημέρι και ο αστυνομικός της επέβαλε πρόστιμο 150 ευρώ, παρά τις διαμαρτυρίες και τα παρακάλια της!!!

Κάποια όργανα της Τάξης τα βλέπουμε να γυροφέρνουν με το μπλοκάκι στο χέρι έτοιμοι να μοιράσουν πρόστιμα αντί να μοιράζουν μάσκες!

Ναι μεν υπαρκτός ο ιός αλλά όχι στο επίπεδο της κινδυνολογίας που αρέσκονται τα ακριβοπληρωμένα και απεχθέστατα πλέον ΜΜΕ να μας βομβαρδίζουν νυχθημερόν με πλύση εγκεφάλου περί δήθεν θανατικού και σε νέους ακόμα, και ότι κινδυνεύουν από την… “γρίπη”! Ότι αποκλείουν από τα δελτία τους επιστήμονες με διαφορετική άποψη από αυτή των πληρωμένων για… έρευνες από φαρμακευτικές εταιρίες διορισμένων από την κυβέρνηση επιστημόνων, είναι απόδειξη της προπαγάνδας τους.

Τρόμο και φόβο προβάλλουν τα ΜΜΕ εφόσον γνωρίζουν ότι όταν ποντάρεις στον φόβο τότε εύκολα ελέγχεις τις ανθρώπινες μάζες.

Επειδή όμως υπάρχει ο κίνδυνος -στην “δικτατορική” πλέον Ελλάδα- να σύρουν στον εισαγγελέα τον καθένα που γράφει κατά των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα παραθέσω στοιχεία του ΕΟΔΥ και όποιος έχει μάτια ας ιδεί την πραγματικότητα: (Έχουμε λένε) «635 θανάτους συνολικά στη χώρα. 241 (38.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω» (έκθεση επιτήρησης COVID-19 [01/11/2020]). Το λίνκ ΕΔΩ.

Δηλαδή, ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας), μας βεβαιώνει ότι, το 96.2% που απεβίωσαν (ΜΕ και όχι ΑΠΟ Κορωναϊό), είχαν ως αιτία θανάτου τα υποκείμενα νοσήματα τους, όπως καρκίνοι, εγκεφαλικά και λοιπές ανίατες ασθένειες. Τα καλοπληρωμένα όμως -με εκατομμύρια ευρώ- ΜΜΕ κάνουν λόγο απλά για θανάτους «από» Κορωναϊό αποφεύγοντας την φράση «με υποκείμενα νοσήματα» και για να είναι «καλυμμένοι» νομικά στο μέλλον, κάποιοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγω απλά για θανάτους με… «υποκείμενα», παραλείποντας την λέξη «νοσήματα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!

Τέλος, χρειάζεται προσοχή και προφύλαξη από τον ιό υπακούοντας στους νόμους του «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ενώ μεγαλύτερη ΠΡΟΣΟΧΗ και υπομονή χρειάζεται στον νέο «ιό» που μας επέβαλλαν οι επιστήμονες ή οι «επιστήμονες» (διαλέξτε και πάρτε) και δεν είναι άλλος από τα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα που απορρέουν από το αδικαιολόγητο Lock Down που καταστρέφει ανθρώπους και επιχειρήσεις. Ναι, σ’ αυτόν τον «ιό» πρέπει να αποκτήσουμε ανοσία μήπως και σταθούμε κάποτε στα πόδια μας και πάλι, άσχετα που αυτό δεν το επιδιώκουν οι κυβερνώντες αυτού του τόπου, είτε εκούσια είτε ακούσια. Το αποτέλεσμα από την επιδημία αυτή θα το δούμε σύντομα και όσοι συμμετέχουν σ’ αυτήν την καταστροφή μας, είτε πολιτικοί είναι, είτε λοιμωξιολόγοι είναι, είτε μεγαλοδημοσιογράφοι είναι, να ξέρουν ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Ήδη άρχισαν κάποιες μηνύσεις.

Καλό κουράγιο συμπολίτες, και μή ξεχνάμε να φοράμε μάσκα. Μας προφυλάσσει καί από το πρόστιμο των 150 ευρώ…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ…

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο