ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 5ΟΡΟΦΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(17/12/2017)

 

Τραγωδία έπληξε την πόλη τής Κατερίνης μετά από φωτιά σε διαμέρισμα τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76, απέναντι από το Δημοτικό Πάρκο.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η φωτιά ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο τής 5όροφης πολυκατοικίας, στις 5.07’ τα ξημερώματα όπου κατοικούσε ένας 77χρονος ρακοσυλλέκτης.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης με 15 άνδρες όπου και εντόπισαν νεκρό τον 77χρονο. Οι αναθυμιάσεις κατέκλυσαν και τον δεύτερο όροφο τής πολυκατοικίας όπου κατοικούσαν πατέρας και κόρη 81 και 45 ετών αντίστοιχα, συγγενείς του 77χρονου, οι οποίοι και αυτοί βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Υπενθυμίζουμε ότι, πρίν από 4 χρόνια εκδηλώθηκε και πάλι φωτιά στο ίδιο διαμέρισμα με κάτοικο τον 77χρονο ενώ η Πυροσβεστική απέτρεψε τά χειρότερα με την έγκαιρη επέμβασή της.

Το 5όροφο κτήριο χωρίζεται στα δύο, με είσοδο από την κεντρική οδό τής Μεγάλου Αλεξάνδρου για το μπροστινά διαμερίσματα και είσοδο από την πίσω πλευρά τού κτηρίου για τά πίσω διαμερίσματα, όπου και εκδηλώθηκε η φωτιά.

Τρείς νεκρούς θρηνεί η πόλη ενώ η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών τής Πυροσβεστικής απεγκλώβισε άλλους οκτώ κατοίκους διαμερισμάτων σώζοντας τους από τον κίνδυνο.

Η ειρωνεία είναι ότι, η τραγωδία εξελίχθηκε ακριβώς δίπλα στο Πάρκο των Χρωμάτων με τα φαντασμαγορικά φώτα και τις εορταστικές φιέστες.

Τα αίτια τής φωτιάς διενεργούνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης.

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο