ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (29-11-2021).

 

Καταγγέλλω το Νοσοκομείο Κατερίνης!!!

Κόπτονται οι φωστήρες της υγείας ότι νοιάζονται για τους πολίτες ενώ “Ερντογανικά” στέλνουν στον εισαγγελέα όσους αντιτίθενται με την κυβέρνηση και πούνε «κακό λόγο» για τον ιό και τα εμβόλια! Πρέπει να ντρέπεστε.

Δικό μου άτομο έκανε την περασμένη Παρασκευή 26/11/2021 την 2η δόση του εμβολίου Pfizer και αμέσως άρχισαν οι παρενέργειες όπου εδώ και 3 ημέρες έχει υπερβολική υπνηλία. Αποφάσισα να ενημερώσω το Νοσοκομείο Κατερίνης και να ζητήσω οδηγίες.

Σήμερα 29/11/2021 και ώρα 1 περίπου το μεσημέρι, καλώ το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου, επανειλημμένα μάλιστα, εφόσον κανείς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου. Σημειωτέον ότι κλείνει το κέντρο στις 2:30μ.μ., άρα ήμουν μέσα στην ώρα.

Κάλεσα τις κλινικές, κανείς δεν απαντούσε!

Κάλεσα το γραφείο του διοικητή, κανείς δεν απαντούσε.

Μετά από 3 προσπάθειες επιτέλους απάντησε κάποιος από τον διοικητή! Του εξήγησα το αίτημά μου (καθώς και ότι κανείς δέν απαντούσε από το κέντρο) και μου είπε να καλέσω στον αριθμό 23513-50207 διότι εκεί θα βρώ απάντηση. Κάλεσα και αμέσως απάντησαν αλλά δεν ήταν αρμόδιοι για το θέμα μου και μου είπαν να καλέσω (αντί να με συνδέσουν αυτοί) το εμβολιαστικό κέντρο στον αριθμό 23513-50197. Το έκανα. Απάντηση καμιά.

Προσπαθώ και πάλι στις 1:25μ.μ. στον ίδιο αριθμό αλλά και πάλι κανείς δεν βρίσκεται εκεί στο εμβολιαστικό να απαντήσει.

Πού θα πρέπει να απευθυνθούμε τελικά για να έχουμε απαντήσεις για τις παρενέργειες από τα καταραμένα υποχρεωτικά εμβόλια που μας έγιναν εφιάλτης όπως εφιαλτική είναι και η κυβέρνηση και το Νοσοκομείο μας;

Υπάρχουν παρενέργειες του εμβολίου και ζητάμε βοήθεια, πρώτον να καταγραφούν στην κίτρινη κάρτα (αμάν τι είπα! Ποτέ δεν συμπληρώνουν κίτρινη κάρτα για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων για τις φαρμακοβιομηχανίες μήπως και μάθει ο κόσμος την αλήθεια) και δεύτερον να καθοδηγηθούμε στο τι να πράξουμε με τις παρενέργειες! Καμιά βοήθεια από το τριτοκοσμικό Νοσοκομείο μας! Ακούς κύριε Πλεύρη, υπουργέ υγείας;

Κατά τα’ άλλα βρισκόμαστε σε «πανδημία» και μας τρομοκρατούν με υποχρεωτικότητες και κουραφέξαλα.

Άντε να χαθείτε απίθανοι…

 

©www.Pieria.tv – 2021

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο