ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΑΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv

(02/03/2019)

 

Παρ’ ολίγον να θρηνούσαμε θύματα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα 2 Μαρτίου 2019 στις 2 τα ξημερώματα έξω από την Χράνη Πιερίας.

Αυτοκίνητο με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες από τα Αλώνια Πιερίας εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τοίχο και να ανατραπεί μέσα σε χωράφι. Σε επικοινωνία μου την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (εφόσον η Αστυνομία Κατερίνης τηρεί “σιγήν ιχθύος”), μετά από έλεγχο και πληροφορίες από Κατερίνη μού δηλώθηκε ότι υπήρξε ελαφρύς(!!!) τραυματισμός και για τους τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα. Αυτό σημαίνει παραπληροφόρηση από την ίδια την Αστυνομία και διερωτώμεθα ΓΙΑΤΙ!διότι:

Το δικό μου ρεπορτάζ λέει κάτι άλλο:

Ο οδηγός τού οχήματος μεταφέρθηκε με σπασμένη λεκάνη στο Νοσοκομείο Κατερίνης μαζί με τους άλλους τρείς συνεπιβάτες, όπου ένας εξ’ αυτών έσπασε τα χέρια του ενώ ο νεαρότερος συνεπιβάτης, Αλβανικής καταγωγής, είχε πολύωρο χειρουργείο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Τρείς τραυματίες νοσηλεύονται στην Χειρουργική κλινική τού Νοσοκομείου ενώ ένας σοβαρότερα τραυματισμένος βρίσκεται στην Εντατική (ΜΕΘ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο σημείο εκείνο τής Χράνης Πιερίας γίνονται τροχαία ατυχήματα ενώ κάποια άλλα καταλήγουν σε δυστυχήματα με νεκρούς.

Μέχρι τώρα, παρ’ όλη την επικινδυνότητα αυτού τού δρόμου, κανείς αρμόδιος δεν επιλήφθηκε για την εξάλειψη τού κινδύνου και την ασφάλεια και προστασία των οδηγών.

Η Χράνη Πιερίας μπορεί να χαρακτηριστεί ώς μια δεύτερη «Κακιά Σκάλα» όπου θρηνούσαμε δεκάδες θύματα, μέχρι καιρού διορθώσεως!

Παράκληση λοιπόν αλλά και απαίτηση στους αρμόδιους φορείς τής Πιερίας, να σταματήσουν εδώ το «φαινόμενο Χράνη» για να μη θρηνούμε κάθε τόσο συνανθρώπους μας.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο