ΤΡΥΠΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ – ΓΙΑΤΙ ΡΕ ‘ΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19-12-2019)

 

Και άλλες φορές το είπα ότι μάλλον δεν κυνηγώ το ρεπορτάζ διότι με «κυνηγάει» αυτό από μόνο του!

Σε όποια γωνιά τής Κατερίνης και να βρεθείς θα ανακαλύψεις και κάποια παρατυπία και γιατί όχι και δολοφονικές τάσεις κάποιων ανεύθυνων αχαρακτήριστων τού Δήμου! Δεν εξηγείται αλλιώς να γνωρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος θανάτου οδηγών δικύκλων από τρύπες τού δρόμου και να αδιαφορούν για την επιδιόρθωση τους, παρά τά δυσβάστακτα Δημοτικά τέλη (που αυξάνει σύντομα ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος) και τά τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουμε.

Επί της οδού Ειρήνης στην Κατερίνη, και στο ύψος τής Eurobank, υπάρχει πολύ καιρό τώρα (ίσως και χρόνια) αυτή η φονική τρύπα όπου εύκολα μπορεί κάποιο δίκυκλο να πατήσει την ρόδα του μέσα με την ταχύτητα που θα έχει και να ανατραπεί με αποτέλεσμα έως και αυτόν τον θάνατο τού οδηγού.

Αδιανόητο να μην υπέπεσε στην αντίληψη των υπευθύνων τού Δήμου, ή όποιας τέλος πάντων υπηρεσίας είναι στην δικαιοδοσία της αυτή η πολύχρονη φθορά τού σημείου αυτού. Με την αδιαφορία τους οι ανευθυνο-υπεύθυνοι θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και Θεός φυλάξει εάν έχουμε κάποιο ανεπιθύμητο κρούσμα τότε να είναι βέβαιοι ότι θα πληρώσουν το τίμημα όσοι ευθύνονται, όσο ψηλά και να στέκονται, όσους «μπαρμπάδες στην Κορώνη» και να έχουν!!!

Εντολή εδώ και τώρα να κλείσει αυτή η τρύπα διότι είναι μόλις λίγα λεπτά τής ώρας δουλειά! Άντε επιτέλους ανίκανοι…!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο