ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΚΗΣ… στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 14.03.2017)


Έως πότε θα υποτιμούν την νοημοσύνη μας;
Μάς γέμισαν με «Παγκόσμιες Ημέρες» όπως του πατέρα, της μητέρας, της γυναίκας, και τόσες άλλες.

Δεν παρέλειψαν όμως και την «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» που την αναλαμβάνει και φέτος ο Οργανισμός WWF (World Wildlife Fund), ένας ΜΚΟ Οργανισμός με πακτωλό χρημάτων να εισρέει στα ταμεία του.

Υποκριτές μέχρι αηδίας!

Όλη την καταστροφική ευθύνη την αποδίδουν στον λαό. Εμείς πρέπει να τηρήσουμε την «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» και να σβήσουμε τά φώτα μας, για να μας έχουν και πάλι στο… σκοτάδι!

Αυτό είναι το πρόβλημα της (υποτιθέμενης) κλιματικής αλλαγής; Γιατί δεν βλέπουν την ρίζα του κακού που είναι η ατμοσφαιρική μόλυνση που επιφέρουν οι παγκόσμιες βιομηχανίες, όπως στην Αμερική, την Κίνα και σε άλλα ανεπτυγμένη κράτη;

Πότε η WWF επαναστάτησε ενάντια στους αεροψεκασμούς, στις πυρηνικές δοκιμές, στις αλόγιστες σπατάλες ενέργειας, στο ψευδέστατο παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη (όπου και το πληρώνουμε και στην Ελλάδα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ) και αν το έκανε ποιό αποτέλεσμα επέφερε;

Υπερθέρμανση του πλανήτη και όμως αντί για θέρμανση πεθαίνει η ανθρωπότητα από το… ψύχος!!!

Ναι, η «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» θα σώσει την Γή μας, με μία ώρα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παραβλέπουν την ΔΩΡΕΑΝ και ΠΛΟΥΣΙΑ ενέργεια που εναλλακτικά μπορούμε να έχουμε, είτε από τον ήλιο, είτε από τον αέρα, είτε από το νερό της θάλασσας!

«Ουέ υμίν πολιτικοί και έμποροι υποκριτές, οίτινες διυλίζετε τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνετε»!

Μας «γιορτάζετε» το κουνούπι «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» και την εναλλακτική ενέργεια την καταπίνετε ώς κάμηλο.

Κανείς ας μη πιστέψει το παραμύθι που μας σερβίρουν χάριν αισχρού κέρδους.

Έρχεται τώρα και ο Δήμος Κατερίνης να μας ενημερώσει ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» για την παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης πολιτών το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, από τις 20.30 έως τις 21.30 συσκοτίζοντας συμβολικά τα φώτα στο Δημαρχείο Κατερίνης, το οποίον και παραμένει κλειστό τέτοιες ώρες. Συμμετοχή στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» για μιά μόνο ώρα, ενώ εθελοτυφλεί στην οικολογική καταστροφή που επιτελείται στό ίδιο του το σπίτι, δηλαδή στην παράνομη επέμβαση του ποταμού Πέλεκα που απειλείται το οικοσύστημα του από τις αμμοληψίες  για τις ανάγκες του έργου «Περιφερειακή Οδός Κατερίνης» και όχι μόνο. Δωράκι δηλαδή στις εν λόγω εταιρίες αξίας εκατομμυρίων ευρώ δίχως να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ έστω και τυπικά.

Παράλληλα δε, καλούν τους πολίτες της Κατερίνης, «να λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να σβήσουν εθελοντικά τα φώτα την ίδια ώρα, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά, στη διεθνή αυτή δράση κατά της κλιματικής αλλαγής».

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΚΗΣ…

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο