ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(30 Μαΐου 2019)

 

Παρά την τοποθέτηση τού Θανάση Λιακόπουλου ότι δεν θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης στον 2ο γύρω, τρείς (3) δημοτικοί σύμβουλοι τού συνδυασμού του «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» εξέφρασαν δημόσια την απόφαση τους να στηρίξουν τον Κώστα Κουκοδήμο, και πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλοι.

Οι τρείς υποψήφιοι, ο δικηγόρος Γεώργιος Δίντσης, ο Μηχανολόγος Μηχανικός Νικόλαος Μαρινόπουλος και ο κτηνίατρος Δημήτριος Δένης, έχουν αποφασίσει την στήριξη τού Κώστα Κουκοδήμου ενώ ο Δημήτρης Δένης ανακοίνωσε την απόφαση τους στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου και ακολουθεί:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

Τον Θανάση Λιακόπουλο τον ευχαριστούμε που μας τίμησε με το να μας συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Ο κοινός μας αγώνας ήταν αγνός, έντιμος, πλην όμως δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως η επόμενη μέρα απαιτεί άμεσες και γενναίες αποφάσεις, σύμφωνα πάντα με την ρητή εντολή που λάβαμε από την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων μας.

Και αυτή ήταν ξεκάθαρα Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !

Έτσι αποφασίσαμε, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε εάν είμαστε εκλόγιμοι ή όχι την δεδομένη στιγμή, να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Κουκοδήμου για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας.

Επίσης εκτιμούμε το ήθος και τις ικανότητες του κ. Γιώργου Νταντάμη, θεωρώντας τον ικανό και άξιο συνοδοιπόρο στην επόμενη μέρα της συνδιοίκησης, (που είναι μονόδρομος, λόγω απλής αναλογικής).

Εμείς, προσωπικά ο καθένας μας, στηρίζουμε τον Κώστα Κουκοδήμο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !

Με τιμή.

Γεώργιος Γ. Δίντσης, Δικηγόρος, παρ εφέταις.

Νικόλαος Γ. Μαρινόπουλος, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός.

Δημήτριος Γ. Δένης, Κτηνίατρος.

*Όπως έκανε σαφές ο επικεφαλής του συνδυασμού με δήλωσή του, μας αφήνει αυτόνομα και ελεύθερα να κάνουμε την επιλογή μας, ως ενεργοί πολίτες. Η κίνησή του αυτή είναι σοφή και βαθειά δημοκρατική.

Αναμένεται η τυχόν αντίδραση τού επικεφαλής τού συνδυασμού Θανάση Λιακόπουλου.

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο